Uppdatering !

Kajsa leder !??!!!  Vad händer?!
kajsa ska från och med nu göra sitt projektarbete själv ...

Yes yes !

Vilka töntar jag umgås med !

HAha egentligen skulle vi ha PA nu (projektarbete) Men mina såkallade vänner sitter och kör ett spel på facebook där man ska tävla om vem som kan klicka på musknappen flest gånger på 1 minut . Jossan & frida försöker hela tiden vinna över varandra . Kajsa försöker också att hänga med men hon är lite seg så hon förstår inte att hon inte har någon chans att slå de andra.. Stackare ! HAHA nu kom tydligen Linneá in i spelet också !

Vilken morgon !

Puss

Turkey ..Sol bad och semester !

Halloj !
Japp vi ska åka till turkiet ! Sååå jävla skönt det ska bli som jag längtat att åka iväg !
Den 9 april går flyget från Arlanda och vi ska tillbringa en vecka där i varma paradiset ! Vi ska åka med stoffes mamma och hennes karl eftersom hon fyller 50 år ! :) Jag har även kommit på att vi åker innan balen så då kan jag o Jonathan bättra på brännan till vår bal ! Catciiing !
Vad händer annars ? jadu , inte ett skit ! Går och räknar ner timmar och minuter tills den här äckliga veckan är över så man kan få sova ut lite ;)
Min hovslagare skulle jag också kunna vrida kulorna av . Han skulle komma idag klockan 17:00 . TROR NI HAN KOM ?! haha ja men klockan 18:00 dök han upp ... Hmm undrar hur det är med tidsuppfattning hos den karln .. eller ska jag bara va glad att han kom ? Knappast ..
Hjärtat är hos Per ikväll med Kina och kollar hockey och tjejerna ville att jag skulle komma in till Angie och kolla Desperata hemmafruar men jag har huvudvärk och plugg och ingen ork alls att va uppe sent . Nä en snabb plugg stund sen sänga ! :P
Imorgon kommer hjärtats pappa och tapetserar klart köket och de blir så snyyyygyggggt ! Älskart ! Men ni får vänta med bilderna ;)
Nu beger jag mig mot sängen och intar pluggnörds ställningen ! (kan sluta i fosterställning sovande) :D

PUSSEN !

                       
                        Hotellet vi ska bo på ! Wätt nice ha ?

Sååååå besviken ... VILL HAAAA !

hej hopp!
Vilken skön dag !
började 13:00 med en enda lektion , svenska . ( som jag och kajsa inte gjorde ett skit på mer än att snacka skit ) ;)  Jag och frida hade även en dispyt i skolan idag i form av vettenkrig ! HAHA jag vann ! sen skulle vi igentligen haft projektarbete men vi tog den tiden istället att åka ner på stan och fika .. mums ! :)
Sen åkte jag hem och slappade och va i stallet :) Ikväll åkte jag och hjärtat till hans mamma och fikade cheescake och cola :P Mumsigt värre !
Sen så ska jag komma till den som rubriken säger ... japp jag är såå besviken ! Jag har hittat den snygga balklänningen EVER !!! MEN nu kommer vi till det tragiska , den är i XS .... FAAAAN DAMN HELVETETTTES ARCHSLE ! Jag är så depp så jag bryter ihop och vill döööö ! Jag funderar på att köpa den iaf och sätta spännband runt den bara så jag kan använda den på baldagen ! SNÄLLA SNÄLLA gud låt mig bli mindre så jag kan ha den ! Jag för väl börja som en viss annan person ( nämner inga namn) ;) och bli smal så jag kan ha klännings helvetet !

Nä nu ska jag deppa ihop ! 


Puss hej !  

natti natti !

Jaha då kära vänner nu är denna helg också över och den har som vanligt gått alldeles för snabbt ...
Kollade på "ensam mamma söker" förut och man blir lika rörd varje gånd dom hittar på nått romantiskt ! Jag menar vem skulle inte vilja sitta precis vid vattnet med en gullig kille och ha en egen trubadur ? Synd att inte stoffe är sån .. :( Så om någon vet vart man beställa sånna killar så hör gärna av er till mig ;) Hahah nä , skämt o sido :) Nu blir det att slå huvudet i kudden eller kudden i huvudet ! :P

Pussen !


JUST BEACUSE ! ;)

HAHA det sket sa

HAHA nä vi får frysa häcken av oss här för elden slockna och ett moln av rök intog huset . Malin ska nog överlåta de där till killarna ! ;)

Ankarsrums mys med Mawlin ! <3

hej på er !
har haft fullt upp med att tepetsera och renovera i lägenheten i helgen så nu efter allt slit är jag och myser i ankarsrum med malin:) Grabbarna är i garaget och byter till vinterdäck :) När allt är klart ska jag och hjärtat åka till stan och köpa pizza och sen hem och slappa innan en ny vecka tar fart ! PuH ! Har tapetserat ett helt rum plus fondväggen i köket ! Blev as nöjd ! Ska lägga in några bra bilder på det sen när jag har fått några bra och allt är på sin plats ! I fredags jobbade jag iaf från 14-21 och sen var jag trött ! och resten av helgen har vi varit i lägenheten och fixat o grejat  ! :)
Imorgon börjar jag inte föresen 13.00 sköööönt !
Får se vad sista veckan innnan lovet har att erbjuda ! Sååå skönt med lite lov .

Nu ska jag fortsätta kolla när malin ska "försöka" tända brasan ! ;)  det börjar ta sig ! ;)

Pussen !

Nu ska jag göra det jag är allra bäst på nämligen ....

...Sova ! Yes ! Natten är den bästa tiden på hela dygnet :) jag skulle nog kunna sova en hel dag .. men jag skulle få skaplig ågren sen när jag har förstört en hel dag men iaf :P Som jag sagt tidigare brukar stoffe använda sig av uttrycket " Om Paula ska va vaken två timmar måste hon sova minst 24 timmar för att orka " haha och jag tycker de passar in ganska bra ;)
 
Jag har köpt lite nya kläder ifrån Nelly.com också som jag kan visa när jag orkar ta kort :) Ett par leggings och en tröj/klänning eller vad man ska kalla de :)
Imorgon är en fullspäckad dag så nu ska jag göra de jag är bäst på ! SOOOOOVAA ! 

Sleep tight ! <3

 

fin fina !

FIN VAAAA ? :D
Nu har Johanna fixat ! Jag är jätte nöjd :) Tack snälla du !


Små saker jag kan bryta ihop på ...

Hahah det finns vissa saker jag kan störa mig på sådär extra mycket ibland och dessa saker kan vara :

- När man pratar med någon som troligtvis inte ens fått IG i Svenska som säger/skriver ord som Vell = väll eller moste= Måste! Haha det enda man ser när man läser meningen är Just de där lilla ordet som blir så fruktansvärt stort !

- När folk rapar när dom gäspar ! visst att man kan råka göra det men ÅÅÅHHH vad det kan störa mig !

- De där förbannade hostandet som tydligen har gått folk åt huvudet ! Sluta röka så ska ni se att era flimmerhår reparerar sig och ni slutar hosta och detta leder i sin tur att jag slipper störa ihjäl mig !


Sådär ja , nu vet ni lite hemlisar ! ;)

Har även anlitat min klassis Johannahuhtala.blogg.se att göra min Header ! Tjohoo äntligen ! ;)


Pusssssen !

Cold night and Oboy ...

hej hej !
Börjar piggna till lite nu . Dunkandet i huvudet har släppt till viss del och jag känner mig inte lika nedrans depp som innnan ! Yej !
Har iaf bara tagit det lugnt idag med lite film och slapp i soffan .
Just nu sitter jag här och suckar över att böckerna "arbetsmiljö & säkerhet" ligger och blänger på mig och vill att jag ska fortsätta plugga men jag har läst igenom sidorna i boken säkert 5 gånger nu så jag tycker att något borde väl ha fastnat nu ? Imorgon blir det att gå upp tidigt och gå till stallet och mocka innan hovslagaren kommer och skor och sen åka på en enda menlös lektion i skolan innan jag åker och hämtar tapeter och sedan  åker och jobbbar från 14- 21:00 ..

Läste föresten på Blondonbellas blogg att hon och Nils gjort slut ! CHOCK !?


Nä ni, nu ska jag döööda Arbetsmiljön !

Baayyy ! <3


Skallebank , snornäsa AND allmänt f*cking depp !

Hej på er !
Japp rubriken talar nog för sig själv tror jag !
Är trött på allt och alla . Fattar inte att folk inte har bättre för sig än att snacka skit? Och när dom dessutom drar in mig i skiten ! HA stackare ! patetiska jävlar . Det är bara synd om er sen i sluttampen iaf .
Har iaf varit hemma sen igår med fruktansvärd huvudvärk och täppt näsa . Stannade hemma idag i förebyggande syfte ..
Fick även ett samtal nyss om att alla tapeter hade kommit hem nu så ska kanske åka in till stan och hämta dem sedan...

För övrigt ?

JAG VILL SPY PÅ ALLT & ALLA !!!!!!

So long Fuckers !


Herre min skapare...

Göta Petter vad länge sen jag va inne här o skrev nu . Har inte haft nått att skriva direkt om eller orkat för den delen . Är nått så fruktansvärt skoltrött ! Bäää !
Nu har iaf flytten gått och vi bor för tillfället hos mina föräldrar tills flytten till nya lägenheten .. Blir troligtvis i slutet av den här månaden :) Ska visa bilder sen när allt är iordning o klart ! Thihi MYYYYYS !
Har varit lite nedstämd idag men jag har bara varit trött ... Alla har sådanna dagar . Imorrn är jag säkert as dampigt och jobbig bara för de ;) den som lever få se ! haaa haa
Imorgon ska jag även till Ankarsrum till min malin! Yeeäääj ! Idol mys kväll !

Vi hörs Lovley !



RSS 2.0