tårar och åter tårar

idag fick jag reda på att hästarna åker imorgon och jag blev helt ställd av det eftersom jag trodde de skulle va kvar minst april ut. Så idag har jag gråtit floder och fixat sakerna som ska med och borstat dom. Uch imorgon blir det ingen skola .. tänker inte tjuta mej igenom en skoldag.

Bloggen får ligga nere ett tag tills jag mår bättre. Har mått illa och varit nära att spy ett flertal gånger idag och världens huvudvärk!

Vi hörs när vi hörs ..... hej !

Man glömmer lätt

Jag tänkte på en sak idag när jag åkte hem. Nyss var det nästan snö upp till fönstrena och nu är nästintill snö borta och det är så skönt att de har försvunnit så fort som de endå har gjort.
Det är verkligen vår när man får använda nya vita sneakers & ta på sej vårjackan :)
Skulle ta en riktig vårstädning av hästarna idag och skulle borsta fint och klippa lite men jag fick bara tag på en häst som vanligt men Rebban blev superfin :)
Sen har lite ångest börja krypa sig på mej också.. vad tusan ska jag göra efter skolan i sommar när jag tagit studenten !????! efter att jag har sommarjobbat ..... Buuuuuh ------------hJäLP -------------------

P U S S

bra start på morgonen ... inte

Vaknade av ett skrik av dess like imorse och flög upp ur sängen. Och jag kände på mej att de hade att göra med våran inte så starkt smarta hund molly och bilar för hon har ingen som helst uppfattning om bilar och att de kan vara farliga. Så när jag kollar ut genom fönstret så ser jag en vansinnig mamma som bär molly och min faster som står lite halvt ihjäl skrämd med bilen. Molly hade alltså nästan blivit överkörd ! Hundjäkel!
Men hon lever och är i välbehålll så ingen fara på taket den här gången som tur va !

Idag är det en sån där patetisk måndag som vanligt men en ynka lektion men de får gå ! :)
Nu ska jag fixa lite här hemma och sen göra mej iordning :)

Hörs senare !
P U S S

Stockholm - båstad

Just nu har vi  kollat på stockholm- båstad och man får inte alls sommarkänslor ! Svensk sommar kan nog vara bland det bästa! Och sommar i västervik med havet som granne får man inte glömma ! Underbart !
Här kommer lite blandade bilder från helgen :)

















Så där nu ska vi kolla BB ! Sååå jävla BRAAAA ! :)

P U S S

vill inte !

Igår somnade jag och hjärtat halv 10 ! haha vi var riktigt trötta och jag vaknade inte försen halv 12 idag :) Sen har jag varit i stallet och fixat och sen städat lite :) Vi lagade oss lite chiken nuggets och ris förut och sen senare ikväll ska vi till mamma och pappa och äta middag :)Imorgon ska man tillbaka till skolan igen! Men nu är det bara 13 dagar kvar !

Bilderna kommer sen ! :)

P U S S


Känns som söndag

hej på er. Har varit lite dålig på att uppdatera men jag har inte haft ork att sitta vid datorn. Igår var vi iaf i Vimmerby på en relax avdelning med pool och bubbelpool osv och det var trevligt . Åkte hem ganska tidigt. Idag vaknade jag med tuppen som vanligt när jag ska göra något jag sett fram emot så klockan hann inte ens ringa när jag var uppe första gången 06:47 så jag gick och la mej igen till 8. Sen åt vi frukost och gjorde oss iordning och åkte till Norrköping. Vi var full bil. Jag stoffe Petter Malin och Affe. När vi kom upp gick vi i affärer men grabbarna gick oss på nerverna så vi gjorde oss av med dem :P
Sen shoppade vi och jag fick med mej mycket fina saker hem som två par skor en jacka en kofta en klocka och två linnen :) Sen var vi på bio " Hur många lingon finns det i världen" Och det var mer än misslyckat. Vo fick inte sitta tillsammans alla och vi hade tydligen bokat in oss på de efterblivnas och skolansdag visning av bio:n så de va ett jävla babbel och pås prassel. Sånt som man blir riktigt vansinnig av !
Sen åkte vi hem och nu ligger vi i soffan efter att ha varit hos mamma och pappa och käkat lite grillat. De kan man inte tacka nej till ! :)
Imorgon ska vi sova lääääänggeeee ! :)

Bilder från festen i fredags och lite annat kan jag slänga in i morgon när jag får orken och humöret tillbaka. Har ju varit en sån "glad" dag idag ....

P U  S S

Vi ska ta tag it ...

ett halvår senare ;) Japp frida kommer hit snart och då blir det att jobba på projektarbetet som ska va klart om 11 dagar och vi är inte ens halvvägs.. vi har knappt börjat om man säger så ! Men nu jefflar ! ;) Trots att vi ska va här och plugga tror jag inte att de kommer bli så mycket gjort iaf . Men hoppas kan man ! :)
Nu ska jag plocka undan alla kläder som ligger utspritt i hela lägenheten och sen laga lite käk till frida kommer . Kör stora kokmössan idag , Makaronisar och köttbullar ! Går alltid hem ! :P

hörs !

P U S S


volley boll och hyss

Hej på er ! Är mätt IGEN :P haha . Har varit i skolan idag och haft pung projekt arbete och sen idrott då vi spelade volley boll och vi hade riktigt roligt ! Alla i klassen ( som var med ) . Sen mötte jag upp stoffe på öb och vi handlade lite stuffs och sen fixde vi lite stuff :P Nu sitter jag i per och lenas soffa och glor och kom nyss på att jag ska baka FEM påsar blåbärsmuffins till imorgon ! Så jag måste hem typ NU !

P U S S

köttfärsmackor

guuud vad mätt man kan bli då ! Vi lagade några köttfärsmackor och nu kollar vi på 2½ men.
Vi var och fixade lite inne i stan förut. Lite hyss :P
Känns lite tråkigt att ha varit inne hela dagen när det har varit så fint väder men jag hoppas de håller i sig och är fint imorgon också ! Snön är ju faktiskt så gott som borta snart  :)

Nä vi hörs och ses :)

P U S S

efter 17 år är det jobbigt att sluta

Jag fick min första häst när jag var 3 år. Frost hette han och han hade jag tills han dog när han var 35 . När han dog hade jag en häst till Nalle-björn en shetlandponny och han kunde ju inte vara själv så då fick jag en annan häst Rebo. Så min syster och jag körde nallebjörn med vagn eftersom han var så liten och jag red rebo sen umgicks jag mycket med en tjej ida och vi delade häst intresset på hög nivå. Hon hade ett gäng hästar i sin tur och jag blev helt tagen av en av hästarna hon hade Robin hood. En jättefin skäck som de hade köpt men inte tävlade med för han va lite halvgalen. Så jag lånade hem honom en sommar och fick honom i fin form och sen kom vi överens om att jag skulle få köpa honom för att både jag och min syster skulle kunna rida ihop. Så nu var det tre hästar. Men en kväll när vi skulle ta in hästarna så hade det blivit väldigt mörkt ute och nallebjörn brukade ofta rymma utanför hagen för att äta så de va inte ovanligt. Men den här kvällen kännde jag att något inte stämde. Och han brukade oftast komma springande om han va i hagen eftersom de andra gjorde de men inte den här kvällen. Så vi tog bilen och åkte runt lite för att kolla vart han var men vi hittade honom inte. Tillslut tog jag ficklampan och gick ett varv i hagen för nått sa mej att han kunde va där. och precis som jag trodde stog han längst upp i hagen och när jag kom emot honom gnäggade han och när jag kom fram så såg jag att han stod konstigt och jag försökte få honom med men han ramlade ihop. Han hade brutit bakbenet. Och som jag grät ! Ni kan nog lista ut resten själva och jag kan inte fortsätta skriva för ögonen på mej just nu är så tårfyllda attt jag knaps ser.

Men iaf nu efter 17 år ska vi sälja hästarna och idag fick jag reda på av pappa att de va nån som ville köpa dom och att de var så gott som bestämt. Och även att jag har intalat mej själv att de får de bättre hos nån annan för jag har inte tid och inte intreset kvar så är den här dagen har varit  sååå jobbig. Jag vet inte ens om jag klarar av att va med den dagen de åker. Och mamma och pappa försöker hela tiden förklara att det kanske kommer en dag när jag får suget tillbaka och skaffar en ny och visst de stämmer ju men demär ju fortfarande inte de här hästarna.

Ibland suger livet och idag är det en sån dag !

Nu ska jag baka de där förbannade bläbärsmuffinsen. Och nej stoffe hade inte spytt och inte ja heller. Anledningen till att han hade ont i magen kunde nog ha o göra med nån mat han åt igår. Så ingen kräkis här ! Peppar peppar !

blåbärsmuffins nu då .........




<3

Snälla låt oss slippa

Igår kände jag mej inte redigt på topp utan mja lite hänging och pipig och dessutom med huvudvärk. Sen imorse väckte stoffe mej och säger att han mår illa och har varit uppe och sprungit ett flertal gånger inatt. Sen efter de somnade han ganska snabbt och jag har inte hunnit fråga om han har kräkts eller inte men de får vänta tills han vaknat. Så för mej blir det ingen skola idag . Vill inte smitta nån nu om så är fallet och jag har ju fortfarande huvudväärk. 
Så snälla du som delar ut sjukdomar låt oss slippa !
Eller föresten ge oss skiten nu så vi är friska till Turkiet !

De va allt från mej och sjukstugan ! :)

P U S S

Givande

En lektion på mjaaa 40 min kanske ? För jag kännde att den lektionen gav mej sååå mycket ;)
Borde plugga projektarbete nu men fy vad tråkigt det är ! villintevillintevillinte

Solen skiner ju en promenad kanske skulle sitta bra då istället. Ja de får de nog bli ! :)



P U S S

new things

God morgon. Jag har varit vaken ett bra tag faktiskt så frukost och diverse saker är redan klart !
Jag började dagen med lite plugg och där sitter jag än. Förutom när jag är här nu och sitter och bloggar ..
Jag & en annan tjej i klassen arbetar med ett projektarbete som har hållt på sen i höstas 2010.. och man skulle kunna utvärdera de här projektarbetet att vi inte har kommit alls vidare långt så nu sitter man varje eller försöker sitta varje dag och plugga igen de där så man iaf kan få sig ett G.

När vi va hos stoffes mamma igår fick vi vår taxfree katalog så nu nån kväll ska vi sätta oss och kolla igenom den :) Snart bär det av !

Här är en topp och mina två bikini jag har köpt. Den svarta har jag underdel till också men tyvärr inte till korallen !






www.hm.com


Nä nu ska jag plugga en liiiiten stund till sen duscha och fixa innan skolan :)

Hörs sen !

P U S S

sun

Kvällen har varit slapp. Blev bjudna på spagetti & köttfärssås hos stoffes mamma så vi har varit där nu och kollat på sista avsnittet av solsidan. Nu kom vi precis hem och ska kolla på BB ( Malin & petter har fått in oss på de spåret) ;) sen blir det sänga !

Här är bilderna jag lovade



















En fin dag :)

Sov gott när ni nu ska sova !

20 DAGAR KVAR TILL TURKIET !

P U S S

Tillbax

Guuuud så skönt de va ute idag! Så ni som inte varit ute än och njutit av vädret UUUUT! Vi gick ner till en sjö som ligger ganska nära här och Molly var självklart med och sprang. Kom även ihåg att ta med kameran så jag klickade några kort också. På en skitig hund och en trött pojkvän ;)
Nu har jag precis fikat hos mamma och ska hänga upp tvätten nu. Det är smidigt att tvätta när man kan göra annat medans tvättmaskinen går och sen när man kommer hem är den klar ! De kallar jag service !

Slänger upp korten sen då !

P U S S


vårsol

Godmorgon ni sköna :)
Har sovit en hel natt i natt utan att vakna en enda gång ! Har haft lite sömn problem sista tiden då jag ligger och vrider och vänder på mig konstant. Men inatt så !
Igår var jag som sagt i stallet och fixade sen åkte jag in till V-vik där jag mötte upp Malin och vi tog oss en sväng på stan och kollade lite i affärer.
Hittade en bikini jag varit ute efter länge nu men tyvärr bara överdelen så nu måste jag ha underdelen också. Beställde hem den från H&m hemsida igår ifall jag inte skulle få tag i nån nästa helg när vi åker till Norrköping. Skulle ju vara kul att kunna använda den i turkiet , annars får jag vänta till i sommar :)
Vi skulle även ha tagit oss en fika på tant grön tänkte vi men gudars va folk det finns en lördag i stan. Så vi tog med oss några mackor och åkte till grabbarna och åt med dem. 
Åkte sedan till Ankarsrum och där låg vi och slappade lite innnan vi tog på oss och gick ut på en promenad i det fina vädret. Synd bara att de blåser lite ibland annars var det kanoners ! Sen på hemvägen gjortde vi oss förtjänta av en glass! Haha vilka godisgrisar! 
Kvällen spenderades hos mallan och petter och vi spelade absolut överens och det blev mycket skratt :)

Idag får vi se vad som händer. Jag och hjärtat ska iaf ut på en promenad med Molly när han kommer hem :) 

Ha en finfin dag i vårsolen 

Puss 


En riktigt skön kväll med sköna människor

Hade jätte kul igår. Vi lagade tacos och spelade spel. Spelade nått par spel som hette överens som var roligt och sen spelade vi barngeni :)
Idag vaknade jag och snuffe runt halv 9 och gjorde frukost sen åkte han iväg till sin firma och jag ska snart till stallet och mocka så det är gjort idag :) Sen ska jag nog träffa Mallan ! :)

Hörs later ! PUSSEN

Hur bra är han inte då

Ny favoritlåt OM jag älskert!

Leaving Home - Nicke Borg




Toker

Har städat som en toker nu i flera timmar. Fattar inte att de ska ta så lång tid att städa en 3:a ? Fast i o för sig så fastnar man ju några gånger vid tv:n och datorn när man svicshar förbi. Så där har vi nog svaret ! :)
Iaf efter att ha städat så gick jag in till mamma och pappa och hämtade Mollan och jamen de första hon gör är att bajsa ! Tackar för den !

Så nu har ja  varit i stallet och mockat och kom nyss ut från en skön dusch :)

Ska börja förbreda tacosen soon :)

Hörs och ses ! Pussssss

Lingon är INTE min grej !!!....

Varken Lingon eller snö är min grej ! Lingongryta hur gott låter de tycker ni!? Sån god mat serveras vi i skolan nu för tin . Hur många lingon finns det i världen går inte i Västervik ikväll vilket gör att SF kan dra åt skoga !
Och Lingon i största allmänhet kan dööö ! 
NU ska jag göra en snabbstädning här och sen ikväll kommer Malin petter Lotta & fröberg ! Det blir tacomys ! 

Hörs ! 
PUSS  


För heta räkor !

jag tänkte va duktig att laga heta räkor idag vilket jag är mycket förtjust i och när vi satt oss till bord för att äta häver stoffe i sej hela kannan med saft . När jag tog min första tugga kännde jag att det brände till i halsen. Och detta var efter att jag haft i alldeles för mycket cayenn peppar i maten. Haha . så vi satt där båda o hävde vatten och saft. Det hela slutar med att stoffe slänger maten och värmer sej en gorbys pizza. Great !

jag hatar att ha dåliga dagar också !

Hej !

Fridkulla

Tjollahopp !
Lugn dag idag. Har haft 3 lektioner med en fika inräknat på Fridkulla. Ett café där funktionsnedsatta arbetar och driver cafét. Eftermiddagen bestod av ärende och så.
Och nu har jag precis käkat lite kycklingnudlar ! :)

På fredag blire Bio ! " HUr många lingon finns det i världen! Tror den är riktigt bra ! Hoppas de iaf ! :)

Puss hej !

nyduschad

Nu är jag redo för sängen !
Tog mej en långdusch efter att ha kollat på top model och världens bästa hotell ( hette de va?)
Annars har vi lagat tacopaj och druckit kaffe med Thommy och snackat skit . En slapp måndag helt enkelt :)
Imorgon skola och lite andra ärenden på stan.

Godnatt


Very old pic från skolresan till Polen i 9:an ! Fv: Linda , Sandra , Lisa , Bella & jag !


Första myggan i år beskådad !

Hujedamej ! Har städat och fixat och när jag skulle ta in sängkläderna från vädringen så fick jag se MIN första mygga för i år ! Och ni som inte vet så drar sig myggor till mej och mina ben ser helt förjävliga ut vissa sommrar! Alltså inge vidare !
Nu ska jag till stallet och sen plugga (ÅNGEST PÅ DEN)

Och idag 26 dar kvar till Turkiet ! Går in och kollar på Vings hemsida varje dag och till min stora besvikelse är det bara 17 grader där nu .. och med min tur är det säkert minus och snöstorm när vi kommer dit !(Posetivposetiv)

ses !


Jobbat & så

Hejsan !
Har jobbat idag från 8 till ca 14 sen blev det hem och göra en superduper snabb städning av lägenheten:) Sen kom per & stoffe och nu sitter vi i soffan och tittar tv :) Ska börja förbereda maten snart för Lena slutar snart jobba. Ska göra grekisk pyttipanna o massa gott !

Imorgon äre plugg som står på schemat och jag är grymt sugen på att sadla på min häst och ta en sväng ! Jag saknar honom och jag tror han saknar mej med ! Det har varit en låååång vinter ! tyvärr !

Men hade gott !

Puss & så

Sveriges värsta bilförare...

nu var der ett tag sen igen men allt är bra med mej . Allt rullar på som det brukar och jag är lika trött på skolan ! Sitetr och kollar på sveriges värsta bilförare nu och jag tycker att han Freddan som har med sin bror som ser precis likadan ut som han är riktigt vidrig alltså. Utseeendet och dialekten ! Nä fy hunna! Tur att man inte är så usel på att köra bil tänker jag :)
Imorgon är de fredag och EN enda lektion ! :) Har inte veckan gått fort eller de är kanske bara jag som tycker de ? :)
Eftersom att sveriges värsta bilförare är slut nu så börjar kalla fakta som granskar hur det egentligen går till med ett ingrepp i magsäcken på feta människor. Låter najs ju ? ;)

Nä nu hoppas jag att kisstofer kommer hem snart ! Kan inte sova utan honom ! :P

Hörs o ses !

PUSS

Ps: imorgon är det 29 (FUCKING) dagar kvar tills vi drar ifrån de här pissiga landet ! LÄNGTAAAAR! :)


första gången på 3 år ! Inte okej ?

Har suttit klippt hela dagen framför den här äckliga datorn rent ut sagt. Är så trött i ögonen och i nacken nu att jag har lust att dö ! Har skrivit klart min svenska uppsats och gjort en slarvig och snabb power point till den och sen varit i stan och hämat mina böcker hos melli för att kunna plugga till provet imorgon. Jej vad jag inte vill gå till skolan imorgon ! Bläää.
Idag har jag tagit mej en såkallad "Pluggahemmadag" så jag struntade i min enda lektion. Dö segt !

Nä nu ska jag stänga ner allt här.

Puss o godnatt på er !

Ps : jag kommer sakna dig Ikkan när du åker till Thailand om du läser de här ! :) <3

Hejdååååå !


Sprit är inget för mej och gör människor dumma i huvudet

Jaha tänker ni , är hon redan hemma innan 1. Ja för sprit gör människor dumma i huvudet och jag har allt för många människor i mitt liv som är dumma i huvudet.
Folk som man tror är nära vänner men som egentligen är riktigt omständig, om man kan säga så ? 
Det går på dina/era villkor hela tiden och allt är ständigt omständigt.  Jag har tänkt på att jag inte haft en riktig bästa vän som jag kan prata med allt om och göra allt med sen högstadiet och det var Ida. Bara känslan av att kunna ringa o fråga om vi ska hitta på nått och sen göra det. Jag saknar de tiderna när allt vad så lätt och man inte behövde bry sej. 


Nu ska jag sova 

Linköping igår idag fäst !

Hej
Igår fick jag ett ryck och fick med mej tre tjejer i bilen upp till Linköping till Ikano och Ikea :)
Shoppade ett par brillor ett par shorts och en bikini :)
Blev även en rullgardin lakan och ett rivjärn på Ikea :P

Sem blev vi bjudna på tacos hos Kajsa och Thilly efteråt och sen kollade vi lite på lets dance innan jag höll på att somna :)

Idag har jag stor städat hemma och bakat sockerkaka sen åkte vi in tidigt till stan och nu sitter jag och dricker min första öl !

Ses i dimman !

helt okej

Teatern vad helt okej . Det var ingen risk att jag somnade iaf för alla prasslar med påsar och sitter o pratar under teatern och dessutom sitter och skrattar när det är saker som är ganska allvarligt.

Innan teatern fick jag lite besök av några av tjejerna i klassen så de kollade runt lite i vår lägenhet sen åkte vi in till stan och tog oss en liten matbit :)

Just nu sitter jag och kollar på debatt där Kissie är med ikväll . De är ett jäkla liv :P Lite kul att höra på . Hon är inte lika tuff i tv som på bloggen trots allt ;)

Imorgon är det endast en lektion och sen får vi se vad som händer :)



Puss & godnatt också !

inte en gång till !

Alltså om det är något jag kan blir riktigt arg över är när man för en gångs skull stannar för att släppa över nån vid ett övergångsställe och personen i fråga tittar åt helt motsatt håll . Och där står jag o väntar för att personen är påväg ut . Men nästa gång stannar jag bara på skoj och sen kör ! Mohahah !

Annars har dagen varit chill. Började morgonen på Varvet i stan som arbetar med personen med missbruk så de va lite intressant meeeeen mest segt :P

Ikväll ska vi på teater med klassen ! Bergsprängarens dotter eller va fan den hette . Hoppás den är bra så man slipper sitta där o halvsova i några timmar ! :)

Nu ska jag ta mej en macka till o kolla klart på top model !

Puss

Studentklänning CHEK !

Hallo !
Har inte gjort ett piss idag i skolan . Vi har varit på utbildningsmässa i biblioteket där de var massor av högskolor o shiet men jag känner mej inte så taggat till de där . Har kommit in lite på ett spår som Au pair i USA i 6 månader eller ett år . SKapligt upplevelse! Nästan så man hoppas att man kommer in i en one three hill familj som är rik och har pool o hela skiten ! ;) Då kanske jag aldrig kommer hem igen ! haha. Nää men jag har funderat på det lite. vi får se....

Sen så var jag mellie och Linnea och hämtade ut min klänning som kommit hem så jag provade den och den satt jättebra ! Så jag är nöjd. Så nu är både balklänningen och studentklänningen avklarat ! SKÖNT !

Vi hörs !
PUSS

Hallelujah !

Jag kännde för första gången på mycket länge en doft idag ! Jag stod och gjorde sallad och sen hade jag i salladsdressing och jag var så sugen på att känna bara en enda ynka liten doft så jag stack ner huvudet så långt ner i skålen som bara gick o då som från ingenstans när jag drog in luft för glatta livet då kunde jag känna en aning till doft ! Och OM jag blev glad ! Jag rusade in till stoffe och ropa och svaret var en blick av dess like så jag  backa undan ;)

Skulle hämtat ut min studentklänning idag mä men de blev inte av så en sak mer att göra imorgon !:)

NU ska jag sova !



PUSS

RSS 2.0