En riktig K*K dag ! OBS , Långt inlägg !

MMm det är vad det har varit ! EN K************K DAG !
Jag och Kajsa gick på stan ( inget dåligt med de)
sen träffade jag Melli och Bea och vi var på elgiganten och kollade på mobil till Melli efter det så var vi hemma hos mellies mamma en sväg och sen åkte vi ner på stan lite fort. NU KOMMER DET !!!!!!!
När jag skulle köra hem Mellie och Bea så kom tåget uppe vid Åhmans så fick stanna precis framför bommarna. Efter att tåget åkt förbi och bommarna åkt upp så blinkar ju de röda ljusen en stund efter och precis när jag trodde det var lungt att köra och det hade slutat blinka fick jag solen i ögonen och såg NADA ! så jag körde över rälsen. När vi sedan skulle svänga in på Beas gata kom en svart SAAB upp i röven på mig i full kareta ! HELVETES SATANS JÄVLA FÖRBANNADE K*KSUGANDE POLIS J*VEL !  ASSSSSSSSSSSSSS!
Han svängde iallfall efter mig in på gatan och körde sedan efter fram till Beas hus då han körde upp bredvid mig och drog ner rutan och säger
" jasså det här va inte bra ... kan du köra fram lite längre bort och stanna och ta med dig körkortet ur bilen" Gissa om jag skakar vid detta tillfälle!!!
Vi kör fram en bit och jag tar med mig körkortet och går fram till bilen. Han säger "
du kan hoppa in på höger sida bak" Jag hoppar in och sätter mig och känner mig som en vilsen kattunge som inte har nått i världen att säga till om. Han sitter iallafall och kollar i en bok ... trafikregler och lagar tror jag det stod . Han sitter och mumlar och mumlar och MUMLAR. Tillslut säger han " jaha det här är böter på 3000 kronor när man kör mot rött " jag svarar " Men jag såg ju inget för solen ju " Han svarar " Sådär säger du inte en gång till... Såg du ens att tåget körde förbi?"
Jag svarar "
Ja det gjorde jag "
Han fortsätter fråga F*TT frågor som vem äger bilen osv som igentligen inte ens har med saken att göra. Som HAN inte ens har med att göra. CP polis!
efter detta säger han "
Hur länge har du haft ditt körkort då?" Jag svarar " ett år i maj " och nu kännde jag tårarna stömma upp i ögonen.
Äcklet svarar
" Jasså det var ju inte så bra .. så du har bara prövotid alltså ?"
Nu GRÄT JAG I FLODER !
Äcklet "
ja vi måste ju helt enkelt dra in kortet då i en månad och sen får du göra om allt ( alltså ta om körkortet) " Efter detta blev allt suddigt och jag förstod nog inte vad han sa . sen sträcker han fram körkortet till mig igen och jag frågar vad som händer nu . han svarar " inget du kommer undan den här gången , för om jag skulle anmäla det här till polismyndigheten så skulle du verkligen hammna i skiten"
Jag svarar "
tack så mycket mellan snyftningarna "
Han svarar "
SÄg inte tack , gå ur bilen nu "

Jag går snabbt ur och skyndar fram till min bil. Melli som satt i bilen och väntade såg också nervös ut.
När jag sen körde hem melli skakade jag i hela kroppen . När jag satt där i polisbilen tänkte jag på lite saker som varför ta mig som gör en liten tabbe när dom som gör mycket mycket större trafikförseelser kommer undan? Jävla samhälle vi bor i alltså !!!!!

Jag hade iallfall tur idag slapp både böter och bli av med körkortet ..... Nu ska jag och stoffe fylla upp badkaret och lägga oss där och slappna av . Tror vi båda behöver det efter en sånhär dag .

Hejdå !



Min söndag

Hej & Hallå !
En riktig slappar dag har det varit idag . Jag och christoffer åkte ut till Gäddeglo skogarna och gick en långprommis med Stoffes mammas hund Björne som vi ska vara hundvakt åt nu i en vecka ute på Horn när dom är i Turkiet :) Efter prommisen åkte vi hem till mina föräldrar och fikade och jag mockade boxarna :)
Ikväll har vi ätit kycklingsallad och kollat på Luftslottet Som Sprängdes .. helt okej film :)
Nu ligger jag och stoffe i en soffa och Jonathan i den andra och kollar på Johan Falk & snart blir det sänger för min del ;)
Säger som stoffe
" Paula måste sova minst 24 timmar om hon ska gå i skolan 3 " HAHA ;D



♥KÄRLEK♥

Ett MÅSTE !

Godmorgon solstrålar !
Igår var jag min mamma min syster och min moster i stockholm på Grease musikalen . OHHHH GUUD så bra den var ! Rekomenderar den starkt ! Bästa musikalen jag någonsin sett :)
Kom iallfall hem igår runt halv 11 och var helt slut så blev sängen på direkten :) men nu e jag pigg som en tupp :D ! Sitter här vid datorn och har lite ångest . SKAAAAA plugga ! :( BUHUUU !

Hörs kanske senare !

♥KÄRLEK♥

                           

PS : ska lätt åka och kolla på den igen :D

Fredag ! MUUUUMMMSSS ! <3

Godmorgon !
Är precis klar med frukost och kläder osv så ska snart åka iväg till skolan :)
Borde igentligen åka ut till Gertrudsvik i eftermiddag men jag tycker det är så JÄÄÄÄÄÄ****LLLAA tråkigt så det har jag ingen som helst lust med !
Ska peppa inför imorgon istället då jag ska till Stockholm på Grease musikalen och det blir nog även lite tid till shopping ;) HEHE !
Ikväll var det meningen att vi skulle till Gunnebo och äta tacos och spela innebandy med Kajsa & Thilly men Kajsa följde aldrig med på bion igår då hon inte mådde så bra så får se om hon kommer till skolan idag :) BARA HON INTE HAR KRÄKSJUKAN !!!! uch!

♥KÄRLEK♥



Alice i underlandet

Tjooo !
Idag har det varit skola ( som alltid )...
Meeeen nog med det. Efter skolan hämtade jag min farfar och skjutsade runt honom lite på lite olika ärenden :)
Därefter åkte jag och Malin till Alexandra för att Malin skulle göra naglar på henne :) När vi var klara med detta åkte jag hem och ducshade och sen gick jag till biostaden för att möta upp klassen för att kolla på "Alice I Underlandet" det var heeelt okey :) Nu sitter jag Stoffe och Tommy i soffan och kollar på Lyxfällan... Ska sova snart !



Puss Paula ♥

Magknip?!

Godmorgon !
God och god morgon vet ifan om det har varit alltså. Gick till skolan imorse på Engelskan men påvägen dit fick jag sån jävla magvärk. Kunde knappt stå upprätt så fick alltså gå som en gammal bubbe med kutrygg .. HAHA!
Åkte iallafall till Kvantum och köpte nyponsoppa och nu ligger jag här med en varmkudde på magen och dricker nyponsoppa :)

Nu kom snuffe hem på lunch ! :)

Hörs sen !
 
                       

Puss Paula♥


Lördag & söndag

Hej !
Har ni haft en bra helg? Jag har haft det kanon ! :)
Igår hade jag och hjärtat en liten sovmorgon till 11 och sen åkte vi till Valdemarsvik för att stoffe skulle spela sin sista match för säsongen och jag har aldrig sett honom spela förr
( jaja vi har varit tillsammans i över 2 år) ;)
Så jag satt med grabbarna inne i deras omklädningsrum och drog in lukten av stinkande hockeysvett ! MUMMA ! ;)
Efter så skulle dom ha lagfest men vi åkte tillbaka till Västervik istället :)
När vi kom hem så fixade jag iordning mej och började dricka , sen kom Ankarsrums gänget och hämtade upp mig och vi begav oss till Sebban för lite fest !
Efter en stund hos Sebban åkte vi tillbaka till min och stoffes lägenhet för att fortsätta festen.
Hade en riktigt rolig kväll/natt med massvis med dans vilket har gjort att jag har blåsor på mina fötter !
:P Men de ordnar sig alltid ! :D

Vaknade idag vid 13:30 och var tragiskt nog fortfarande full ! Inte super full men lite sådär salongsberusad :D haha !
Per & stoffe gick till Donken och köpte mat medans jag och Lena låg i soffan som två sär ;)
Börjar dock känna mig som en människa nu efter att ha städat efter igår och druckit mycket vatten ...
Nu ska vi till Hemköp och köpa tacos saker
! Vi kör på söndagsmys istället för fredagsmys !

Slänger upp en bild från festen resten får ni själva gå in och kolla på på facebook !





Puss Paula♥


Kalmar forts..

Fler av bilderna ifrån kalmarresan ..





'








Detta var några av bilderna , orkar inte lägga upp fler :p

Puss Paula ♥


Paula dricker dsig redårs " :D

Tjoyeaaa :D
FÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄXZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZTTTTTTTTTTTTTTTTTT D:D TJOOOHOOOO! bääääääääääääääääääääääääääääääääää

En dag i Kalmar med BF08

Hejhallåtjotjatjena!
Idag bar det av till Kalmar vid halv 9 tiden :) Vi blev avsläppta på Larmtorget i Kalmar där vi fick gå runt och shoppa lite :) Köpte en stickad korallfärgad tröja ;)
Efter det gick vi till en teater , en så kallad " soppteater" vi fick välja på räkbaugetter , skinkbaugetter eller fisksoppa , de flesta valde baugetterna :P  Under tiden vi satt och åt fick vi höra musik och sång från olika världsdelar och det var bra men man tyckte det var skönt att det var över tillslut också ;)
Efter det åkte vi buss till en Waldorfskola och detta gjorde vi i och med att vi har arbetat med waldorfpedagogiken lite. Jag tror många av oss hade ganska stora förväntningar på den här skolan men från min synvinkel så tyckte jag att skolan var sunkig... tråkiga lokaler ofräsht osv, absolut inget ställe jag rekomenderar. Men det var ju som sagt ett dåligt exempel för oss som vi fick se eftersom det finns så mycket finare waldorfskolor.
Därefter åkte vi till Linnéuniversitetet och lyssnade på när en kvinna berättade om lärarutbildningen där och vi fick fika. Bussen gick hem till Västervik vid 16 & jag sommnade .....

Bilder från dagen












Ska iväg en sväng nu , så lägger in resten av bilderna sen ! ;)

Puss Paula

chokladmuffins :)

Godkväll !
jag har precis lagt mig i sängen nu och ligger och små kollar på HELA programmet "dating in the dark" , eftersom vi bara såg slutet :)
Sebban och stoffe sitter ute i tv-rummet och spelar stoffes nya xbox 360 . Stoffe har köpt samma spel som sebban också (forza 3 ) för er som kommer ihåg när dom spelade det hemma hos sebban sist i massvis med timmar :P Victor var även förbi en sväng och hjälpte mig lite att baka :) ( Han la ut formarna på plåten ) ;) haha
Har gått på stan idag med Mellie och Linnea på våran håltimme, Linnea hittade en tröja :) På eftermiddagens sista lektion "musik & kommunikation" så var jag ocj Kajsa i idrottssalen och tränade på vårat step-up pass som vi ska ha :P JA  JA VI GÅR IN FÖRT ! ;D
Näe nu måste jag sova , ska på klassresa till Kalmar imorgon :) Bilir nog lite bilder därifrån imorgon kväll :)

Sleep tight !
Puss Paula ♥

2010-09-03 Tisdag

hejhej! 
såg ni "Dating in the dark" förut ? Jag och stoffe kom in i slutet av programmet och stackars tjejer alltså. Hon den lite mulligare tjejen vart total dissad av den killen hon dejtat i mörkret, tyckte faktiskt lite synd om henne....
Men iallafall , efter programmet så kom jag och stoffe in på den disskusitionen om utsidan & insidan. Jag vet att utsidan spelar mer roll än vad vi tror och det tror jag ingen kan säga emot. blablablaa att insidan är hur viktigt som helst men det är ju inte insidan man faller för den första gången man ser människan ..
Utsidan är ju det första man faller för och sen lär man känna insidan , och om insidan är lika bra som utsidan Grattis har du ju lyckats !
Jag var ju självklart tvungen att fråga stoffe vad han föll för hos mig och svaret blev " Jag tyckte du var snygg"
som sagt det var utsidan. Mitt svar tillbaka blev detsamma :)

Skitsamma
, nu ska jag gå och se vad min man gör i sovrummet .. hör bara en massa bankande och irriterat mumel.. hmmm?

Sleep tight !

Puss Paula ♥

Bilder från helgen

Tjhoo!
Tänkte visa lite bilder från helgen då vi var nere vid Hjorten och grillade korv med några grannar :) På kvällen var vi på 30 års fest också.













Sådär  :)

Nu ska jag hoppa in i ducshen och hoppas på att jag kommer ut som en piggare och främst frächare människa  :)

Puss Paula♥


Feber & magont...

Godmorgon allesammans ..
Stannade hemma idag från skolan. Har feber så kallsvettas som en gris och magvärken är fortfarande kvar :(
Stoffe kom nyss instaplande genom dörren och ska hämta sina träningskläder. Han ska på nått fys test nu på morgonen..
Sitter och kollar på en plats i solen under täcket och tycker synd om mig själv just nu ...
Ska visa lite bilder senare från i lördags när vi var ute och grillade korv och 30 års festen som var senare på kvällen :)




Puss Paula♥

kex och sängen :)

Tjollahopp!
Kom hem från bowlingen för en stund sen så har precis ätit kex med vitlökssmör på så nu stinker jag :P
Snuffe och jag kollar på film sen ska vi sova :)
Puss Paula♥

The Joker !

Tjo !
Känner mig lite bättre nu :) Fast fortfarande en skymt av magvärken ...
Kollade iallafall på en super bra film på eftermiddagen
Center stage: Turn it up.
Fast Stoffe & Jonathan var inte speciellt pigga idag... de ligger som två hösäckar i varsin ände av soffan !
Fattar inte hur man kan bli så bakfull alltså ...
Just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och vi ska snart åka och spela bowling :)

Sitter & längtar lite speciellt efter sommar nu . VILL ÅKA MIN CAB ! ;D

Puss Paula♥


magvärk och trött

Godmorgon...
Är helt slut idag , var på 30 års fest igår (stoffes "syster" fyllde år) så hon hade hyrt kanotklubben.
Vi dansade till ett liveband under kvällen och det var super kul. Synd bara att jag har sån himla magvärk... =/
Sebban körde hem mig runt 1 så det var skönt ...
Idag borde jag igentligen plugga men jag orkar inte ens de...
Hejdå!


En längtan....


"Att gå i dina fotsteg är det jag vill.
När jag faller vill jag falla in i dina armar.
Du är vacker och ger mig mod!
Dina ord glänser i mina ögon.
Att älska dig gör mitt liv mjukt och behagligt.
Du lämnar spår i mitt hjärta"



Nu ska jag ducha sen ska jag sova :)

hejdåh !

skola & barnvakt :)

Tjo ! :)
Har varit en seg och långdragen dag i skolan idag men det är bara att utstå :)
Hanna var nyss och hämtade Eliza :) Har nämligen varit barnvakt i eftermiddag, vi har varit på Donken och sen kollat på barnprogram :)
Ska snart åka till farfar och fixa en mobil .. Gamla och modern teknik går inte alls ihop ;)

Puss Paula ♥


Gertrudsviks förskola :)

Hallå !
Har varit i skolan fram till halv 12 så har nyss lagat makaroner och falukorv :)
Ska strax bege mig till Gertrudsviks förskola, har nämligen lite tid kvar där eftersom att jag var sjuk så mycket när jag hade min praktik där :)

Hejdå!


RSS 2.0