bajs ! :P

Hej påre !
Nu är vi hemma igen efter att ha gjort en tripp till ankarsrum till Madde och Per . Molly ville leka med deras nya valp så det blev fart på det hela :)
Åt lite paj och kollade in huset :)
Sen åkte vi hem till Sebban och kollade hans hus och direkt när vi kom in i huset så drog Molly en sån bajsattack i varje rum ! Så hon blev lite dålig i mage skulle jag gissa på :P
Sebban var mindre glad och öppnade alla fönster i huset och gick runt o spraya hårspray . stackaren :P
Imorgon ska jag pallra mej till skolan ... lika bra . Ska bara sitta på en stol o glo men de är skönt de mä ;)

Nä ni hörs imorgon !

Pyss

När jag ser dig är det som om jag får en sten i magen

Hej på er
Är mätt nu. Jag lagade lite köttfärssås och spagetti tills karl kom hem så han blev nöjd.. och trött tydligen för nu ligger han och snarkar i soffan.
Just nu är det en annan del av köping på tv:n och visst kan man inte sluta le när man hör deras sköna kommentarer :)
Ikväll blire Ankarsrum ! ;)

 
Jag i lördags påväg till mosters fest :)


PUsss


Ett helt lov åt he*vete

Hej
Blev ingen skola idag . Har ju bara en lektion på måndagar och orkar inte göra mej iordning för en lektion så jag sket it . Är snorig o hostig fortfarande . vilken lycka !

Ska ducsha nu och fixa lite mat till karln kommer hem :)


Vi hörs !

PUss

ÅNGEST !

HAllå !

Blev en lugn fredag HÖHÖ kom hem tidigt ! HÖHÖ!
Lördagen mådde jag inte alls bra . halsen var helpaj och feber ! Men låg inne hela dagen med 1000 panodiler i huvudet och nässpray och halstabletter !
PÅ kvällen var vi en sväng till min moster som hade 40 års kalas men vi drog hem tidigt då jag inte kännde mej 100 och de gör jag fortfarande inte .. BAJS !
Idag var vi ute i Ankarsrums skogarna på nån sjö där det var isåka med bilarna så jag åkte med Dick och Tom några gånger runt runt runt :P
Sen höll vi på att förfrysa fötterna så hem bar det och slappa !

Ikväll har vi varit hos Malin och petter i Ankarsrum och kollat på solsidan :)

Sen har jag ångest till 1000 ska jag bara berätta , imorgon börjar skolan igen. Mår redan psykiskt dåligt !

Nu blir det sängen och hoppas på att natten i natt blir bättre än gårdagens då jag trodde hälften av mina kroppsdelar låg bredvid sängen !

Puss


Även om ...

Även om jag ska jobba imorgon .. vilket jag börjar klockan nio i morgon bitti så har jag fasiken inte gjort så mycket på de här lovet så nu ska jag va busig ... Metropol here i COME !

SNuffe är ute med sitt jobb och de är tråkigt att va själv så jag dressade om och nu kommer snart Tom & Robin och hämtar upp mej !

Have a nice night  för de ska jag !! :P



hårt arbetande kvinna !

Vaknade 7 åkte till jobbet halv 8 jobbat heeeela dagen till ja intill precis NU ! Heldag på jobbet kan man kalla de ;) Sen är de ingen direkt höjdare när man är så förkyld som jag är med skit samma sen om en månad då kommer pengar och pengar innebär mer pengar till kläder i turkiet ! Sounds good ! :)

O vad händer ikväll månne ? ;)

Puss

efter ca 10 provningar är den hemma !

Vilken lättnad ! Nu är balklänningen kirrad och det känns redan som en sten i magen försvunnit :)
Fick prova säkert ett tio tal innan jag bestämmde mej för just den här modellen och den här färgen men nu är jag nöjd. Blev en mycket enkel "vanlig" klänning i hallonröd färg :)
Sen har jag och mamma gått på stan som tokar för att leta efter något att ha på oss på mosters 40 års fest :) så jag hittade en svart top att ha på mej ! :)

Är riktigt snorig fortfarande och nu dessutom är jag svin röd under näsan så de gör as ont så fort jag ler eller ens pratar ...Duktigt ont !

Nu är vi hos per o lena och kollar hockey och jag äter vindruvor :)

Imorgon blir det jobba och dessutom mer än beräknat pga sjukdom .. frågan är bara om jag själv egentligen är kapabel till att jobba? tveksamt !

Nä vi hörs !

PUSS !


Hur mycket snor kan det egentligen finnas undrar jag ?

Hur mycket jag än snyter mej så finns det minst lika mycket kvar .. fattar inte vart de kommer ifrån :P
Dagen har iaf spenderats på jobbet mellan 8 och 14 sen åkte jag hem för att ha lite kvalitets tid med min morfar som jag inte träffar allt för ofta så vi åt lite semlor och satt och pratade :) 

Seeen iaf ... så fick jag ett nelly.com ryck och gick in och kollade lite på lite kläder och där mitt i ingenstans var min MIN MIN MIN MIIIIIIIN studentklänning ! Och om den är fin ! Precis som jag hade tänkt mej ! SÅ hoppas för allt i världen att ingen tjej i klassen köper en likadan nu för då blir jag gaaaalllleeeen !  ;)
( Så brudar kolla med mej nu innan ni beställer nån klänning därifrån ;) )

Så nu känns allt precis lite enklare när jag inte är sist med allt :P känner mej nämligen sist med min balklänning .. Men hoppas de blir ändring på de imorgon för då åker jag med mor och far till Norrköping och shoppar loss ! MÅste ju passa på menar jag ;)

Sen har jag inte visat här på bloggen att jag har klippt mej och färgat håret . Sen är det inte alls så kort som på bilden för den här bilden tog jag för att lura min mamma att jag klippt av mitt långa hår ;) Avslöjad ! :P

Nu ska försöka sova men får ligga raklång i sängen om jag inte vill bada i snor när jag vaknar imorgon!
JAG ÄR MYS ! ;)



Puss and godnatt

kul tänker jag och ....

...jamen va trevligt tänker jag !
En förkyldning såhär på lovs kvisten vad precis vad jag önskade mej !

Har varit i vimmerby idag och hämtat hem min äckliga bil som har varit på lagning i snart 6 måndader men nu jäfflar så går den framåt ! juhuu framsteg ju ?
Sen så skulle jag och mamma kolla om de fanns någon butik med balklänningar där men icke så vi åkte in till Västervik och kollade ist och visst fanns det ett litet utval av klänningar men ingen jag riktigt fastnade för sådär.
Så på torsdag åker vi till Norrköping och kollar istället och hoppas på att jag hittar nån där :)

Imorgon blir det jobb mellan 08 och 12 !

Nu ska jag gå och snyta ut resten av min hjärna !

Puss !

How wonderful

Äntligen lov det var efterlängtat !
Igår ringde jobbet på morgonen och frågade om jag kunde hoppa in lite extra och de tackar man ju inte nej till  direkt så igår blev det jobb för hela slanten. Var även ute och åkte pulka med gullungen Lukas en sväng på förmiddagen :)
Idag står det frisören på shemat så ska dit och klippa och färga ! Kommer klippa av en BRA bit idag för mitt hår ser ut som jordens undergång så de är nog bäst om jag vill ha nått hår kvar överhuvudtaget :)

Här kommer lite bilder ifrån dopet osv .














PÖSS !


Godmorgon

Godmorgon hörrni
Idag ska vi äntligen åka hem och sova i vår egna säng . vilken lycka. Borta bra men hemma bäst som man brukar säga.

Ikväll blir det lite extra jobb och imorgon ska jag med mamma på ljusparty :)

Hörs seeen.

jag är inte riktigt mej själv

Hej på er .
Jag kan inte påstå att jag är helt okej än . Anlednigen till att jag mår och mådde piss är nog främst skolan . Mycket skit som ligger och gror hela tiden och jag vill bara inte . Orkar inte vill inte.  Visst att man ska lägga sista krutet nu när det inte är länge kvar men jag orkar verkligen inte . Jag är sur som ett bi näst intill hela tiden och om nån säger nått väser jag ifrån direkt . Jag gör det inte med mening men jag är som sagt inte mej själv just nu.... glada och dampiga Paula .
Har solat med Malin ikväll de va fint :) Nu ligger vi framför tv:n och slappar. Ska sova snart. Sista dagen innan lov imorgon. Najs.

Vi hörs väl.


nere på botten

Mår inge bra alls. Är totalt nere och snuddar vid botten just nu.

Orkar jag ?

Värst vad jag har ...

sovit dåligt inatt då. Har vaknat var 5:e minut och vridit och vänt mej , stånkat och pustat. Hatar att sova dåligt ! Att få sova är ju det bästa som finns så låt mej sova länge och skönt tack ! ;)
Tre lektioner på hela dag och då går jag från 9 till tre tiden tror jag ?  dom är duktiga på att lägga schema dom där ...

Ska även beställa klipptid och färgning idag . Ringde som en tok igår men vet i hunna om de va öppet igår alltså så jag testar idag mä :)

Nu ska jag äta upp min Yogurt sen slänga på mig lite kläder och dra !

Hörs sen !

Puss

Mysig måndags kväll

Blev en mysig middag på Kina resturangen med hjärtat :) Vi åt fyra små rätter och efterrätt !
Fint med lite lyx såhär i början av veckan ! :)
Sen har jag legat som ett mongo framför tv:n nu och kollat top model . Såå bra !
Imorgon skola och sen hem HEM och fixa lite med hästarna och umgås lite med familjen :)
Hoppas er alla <3 dag varit bra för nu börjar den lida mot sitt slut . Men de gör inte mej nått för snart kommer sommaren :)
Puss o godnatt !

Im back ! Happy !

Och skorna var ... Färdiga ! :D Äntligen måste tilläggas :P
Han skämdes nog lite också att han tagit sån tid på sej så han tog bara 100 kr fört . Herregud ,säger som min karl fattar inte hur hans verksamhet kan gå runt .. Men de skiter ju jag i för 100 spänn vad är det ?
Och sen skulle jag åka och ta ut pengar i atomaten på Coop och det står en man framför mej och när han gått och det va min tur fy hunna säger jag bara va de lukta viktök ! Sen när han började prata på sitt egna språk i telefon då förstod jag varför ! Mindre fräsh lukt alltså :P

Nu ska jag fixa lite här sen ta tag i plugget :P Haha hur många gånger har jag sagt de nu utan att göra de ? ;)


They are back ! ;)

Hörs sen !

Puss


nödvändig dag ...

Fick nyss ett glädjande sms . Den enda lektionen jag har idag är inställd men iaf . Nödvändig dag ? Nae inte direkt.
Så jag har fixat iordning mej heeelt i onödan . Men nu när jag endå fixat och styrt tänkte jag åka ner till den efterblivna skomakaren vi har här i Västervik och se om mina skor är klara än. Har bara varit där 500 gånger känns det som. Håll tummarna säger jag bara !

Sen blir det faktiskt att plugga även om jag inte behövde gå till skolan idag så ligger jag efter i allt ! Bajs vad skoltrött jag är . Kan man kanske säga det till lärarna och få permiss ?

Sen är det nog ingen som missat att det kommer stora snöflingor gungande ner från himelen och att det är -6 ute ! Great !

Nu ner till arga skomakaren !

Puss !


mys på alla hjärtans dag

dom borde införa en ledig dag på alla hjärtans dag .För det var riktigt segt att hjärtat vad tvungen att gå till jobbet imorse. Jag hade gärna sett att han fick stanna och sova vidare bredvid mej och de skulle nog han också men nu är det som det är ...
Ikväll blir det nog ut och äta med S <3

Hoppas ni får en fin och mysig alla hjärtans dag !

PUSSSSSSSSS!

minne som en guldfisk

jag glömde självklart datorn och orkar inte koppla in kameran i den här datorn för då kommer Oskar döda mej eftersom det är hans dator. So bilderna får vänta . Har inte tagit eller lagt in kort på datorn på evigheter. Tycker faktiskt de suger pung att ta kort på snö heeeeela tiden så de får vara ;)
Nu sitter jag iaf i soffan nyducshad och fin och kollar på en prinsessas dagbok 2 .. tror jag :P
Imorgon börjar jag inte försen 1 så de blir sova och kanske lite plugg om man orkar vill säga :)
Gonatt

Alla hjärtans dag

Imorgon firar jag och stoffe två som förlovade ! Tiden har bara sprungit iväg.. Det är alltså två år sen vi var i Thailand . Och som jag längtar till att få komma tillbaka. Tommy är där nu han som vi bor hos nu och passar huset osv. Han ska på bröllop imorgon och sen ska han resa vidare till vårt kära Ao nang.

Men nu är det mindre än två månader kvar till Turkiet och sen i november drar vi till Thailand i 2 till 3 veckor ! fint att slippa bry sig om annat !

När tiden hinner ikapp....

för tillslut så gör den de. Även om jag inte vill att den ska göra det. Jag vill fortfarande att det ska vara sådär lätt och att man kan umgås med dom som man gjorde förr men folk förändras , flyttar , separerar, kommer och går helt enkelt.  Så Anita lindbloms låt sånt är livet får representera hur jag känner just nu i livet .

Annars då ? Hade en tjejkväll med Malin i fredags och ja det finns nog inte mycket mer o säga om den mer än att vi åt god mat pratade och gick på bio . Och nu till filmen !  JAG REKOMENDERAR den INTE INTE INTE för de va den sämsta film jag sett på länge och nu pratar jag om svinalängorna som har fått så mycket pris och beröm . Nä fy fan säger jag bara vilken flopp ! Om ni går på den så är det som att slänga 90 kronor rakt på gatan ! Vilket skit !

Sen igår tog jag mej en lite längre sovmorgon och hjärtat lagade frukost ( makaronisar och falukorv) och sen blev det och svida om till lite finare kläder för vi skulle på dop. Var ett bra dop för det tog inte alls lång tid som vissa andra brukar göra utan helt smärtfritt och stoffe var självklart söt när han stod där framme som stolt gudfar till lilla Oskar. Efter blev det smörgås tårta och fika och sen var man helt slut i huvudet efter alla barn som skrikit och sprungit runt. På kvällen åkte vi en tripp till Ankarsrum och kollade film och käka lite mat. 

Idag låg jag och hjärtat kvar i sängen låångt efter att vi vaknat och pratade och flamsade runt och sen åkte vi ut till stoffes mamma och kollade film och blev bjudna på mat och nu efter ett par timmar sitter jag här och ska snart ta bilen ut till mamma och pappa och hämta lite skolböcker tills imorgon när den där äckliga skolan startar igen . En vecka kvar sen lov ! 

Har inte mycket mer o säga om helgen . Jag ska slänga in lite bilder från dopet sen tänkte jag men då måste jag komma ihåg att ta med våran dator in till stan bara ! 

Hörs !

 


Taco

Hej igen . Som jag styrt idag , städat och tvättat och det sistnämda håller jag på med fortfarande och det gigantiska berget med tvätt har knappast blivit mindre .. sen är ju jag tvättoman också . Älskar att tvätta och känna den nytvättade doften ! Har kanske till och med lite tvång om att tvätta , ibland kan jag ha ett klädesplagg på mig 3 timmar och jag måste slänga det i tvätten direkt för jag kan inte använda det igen annars ... samma sak är det om jag ska iväg till nån och har med mig lite kläder som är rena och jag kanske inte ens använder dem en enda gång men endå när jag kommer hem så måste de tvättas :P Vilka saker man har för sig ibland alltså ! ;)
Nog om det.. ikväll är vi hos Tommy för stoffe och jag ska bo här i två veckor när han ska till thailand så vi måste kolla igenom lite saker :) Tacos stod det på menyn ikväll var riktigt sugen på det idag ! Så det satt där det skulle :)
Har ju haft studiedag idag vilken lycka !
Ser framemot att det ska bli fredag nu för då ska jag och Malin och ha tjej tid med mat och Bio :) Bra start på helgen om inte annat !

Nu ska jag titta tv och slappa !

Höres ! Puss

Top model

Hej länge sen nu !
Jag har hamnat i Top model träsket och måste kolla på varje avsnitt jag kan !
Annars så händer det inte så mycket. Jag har haft Molly på besök hos mej idag vilket har resulterat i massa bajs torkande . .. Skit kul ;) haha

Nä jag har bättre saker för mig idag ... Gissa vad?! STÄDA ! HÖHÖ !

Pyss !

in the woooooood

Hej på er !
Är ute med vänner på östraskälö och som sagt äter vi typ hela tiden men vi spelar även spel. Dock blir jag så in i **** arg när jag förlorar pengar i monopol.. och dessutom förlorar allt jag äger och har :P
Ikväll ska vi laga fin middag och bada bubbelbadkar ! Sounds good to me !


Vi hörs !

PUSS !

Halebop !?

Föresten hörrni, sen när blev jag lik bruden i Halebop reklamen som sitter i soffan och sjunger en jäkla sång? Tell me please !

http://www.youtube.com/watch?v=C9xv7EA4YnU

Ser inte själv några likheter men det är några här och där som har sagt det men näää !

PUSS

Tråkigt...

Hej .
Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om just nu för har lite torka men det kanske kommer igång snart igen vem vet.
Idag har jag varit ruskigt förbannad kan jag lova. Det handlar om ett borttappat armband , en efterbliven klass"Kompis" och att man ser så lätt när människor ljuger en rakt upp i ansiktet ! Så mitt humör sista timmen i skolan idag va på - 100 kan jag lova . Vilket man troligtvis märkte ..

Skola imorgon ingen ... vad annars ? Men dock bara en lektion ! TUR !

Sen tillbringar jag och hjärtat helgen med vännerna Per,Lena, Angie & Kina ! Känner dock att helgen kommer bestå av mycket mat . Det brukar det nämligen göra när vi umågs ;) Här ska ingen gå hungrig inte ! :P

Nä ni ,nu sängen tillsammans med springande råttor i väggarna ! VISST ÄRE FINT O LEVA ! ;D

PUSS



RSS 2.0