Ankarswum !

Hej där ute i snöa ;)
Just nu är vi hos Malin & Petter och vi hsr ätit en jätte god varm smörgåstårta och nu sitter jag och malin och kollar på halv 8 hos mej och grabbarna fixar och snickrar i huset ... lika bra :P
Idag har det varit förjävligt att ta sig fram och jag tänker INTE köra jobbets bilar i detta väder mer . Nopp ! Jag sitter hellre brevid :)
Imorgon är det jobb mellan 8-17 så vi hörs imorgon kväll nån gång !

Puss o hej  !

Tacos & ensam mamma söker mys

Hejhej !
Skapligt med snö det kommit idag då :P Roligt ! Kanske inte är lika roligt imorgon när man ska åka in till Jobbet i detta men idag när man bara kunnat göra vad man vill så har det varit mysigt :)
Stoffe och jag hade lite snökrig idag men han kör inte schyst så han la ner mig i snön och öste sedan snö i ansiktet på mig .. mycket man har o säga till om då ju ? :P
Men som sagt så har det varit mycket lungt idag med soffan och tacos & ikväll ensam mamma söker final när de valde sina stora kärlekar men helt ärligt så är det precis som vanligt nån finner den nån vet inte och nån vill inte ha någon ..

tänkte iaf visa mina nya vinterkängor jag inhandlat :) Tycker faktiskt bara mer och mer om dom :)



Nu ska jag mysa ner mig i soffan brevid snuff sen blir det nog sängen snart skulle jag tro :)

Puss & godnatt !


Som mysigast <3

Godmorgon får man väl kanske ta  o säga :)
Igår va en kanon kväll med mycket dricka och god mat !
Vi började kvällen på Briggen där vi tog lite för drinkar och sedan begav vi oss till Smugglarn där vi åt 3 rätters middag :) Kvällen avslutades på Harrys med gamla goa ansikten :)
Idag har vi legat som två soff potatisar i soffan och kollat på harry potter som gick på tv och käkat lusssebullar :)
Nu ska jag gå ut i snö ovädret och kolla om mina hästar fortfarande står kvar i hagen och ge dom lite mat så dom har nått o sysselsätta sig med .... Jag tycker det är så mysigt att ligga inne i värmen när de stora snöflingorna faller ner !

Ska visa er några bilder sen !

Hörs senare :)
Puss !


Klädhuset i Falerum

Hej !
Va faktisk upp med tuppen idag om jag får säga det själv. Jag va o gav hästarna frulle och sen åkte jag o karln in
till stan coh fixa lite och när vi kom hem så kom malin och petter och vi skulle laga lite scones till frukost :)
Sen åkte vi till Valdemarsvik och kollade på ett hus som en kompis till grabbarna köpt och efter det fick vi ett ryck och åkte till klädhuset i falerum men jag hittade inget , tyckte det va ganska dyrt också .men snuffe köpte jätte fina vinterskor och malin köpte en piké till Petter :) Jag fick dock med mig ett par sovrums gardiner och två ljus lyktor i turkost :)

Nu har jag och hjärtat julfixat lite med gardiner och ljusstakar :) Mysigt värre ! Men nu måste jag skynda mig för klockan 18 ska vi till briggen och sen vidare till smugglarn på middag med älsklings jobb ;) Najs !


Puss hej hörs imorgon när jag mår lite bättre ;) HEHE

 

PS  tack för en trevlig och om inte annat en rolig dag Malin & petter ! :)


Jag sa aldrig när under dagen , eller hur ? ;)

Hej på er !
Klockan är snart 00:14 vilket innebär en ny dag och då har jag inte hållt mitt löfte så här kommer några bilder på lägenheten jag bor i nu som vi precis har renoverat . Ni får ha lite överseende med att allt ser lite havldant ut och att gardiner och stuff fattas lite överallt men bilderna togs bara nån dag efter inflyttning så kan ta lite bättre bilder snart :) . Men såhär ser den ut i största allmänhet.


Sovrummet


En del av köket ( här har vi bara målat allt , bytt golv och tapetserat) Alltså är inget gjort än med köksluckor osv men de ska vi göra i sommar :)


Ett suddigt vardagsrum ( obs att det var halvdant här)


Extrarummet som nån gång ska bli kontor men som jag använder just nu till min garderob ! ;)

Sådär gott folk nu har ni fått en liten inblick i vår nya lägenhet :) tog dock ingen bild på toan men den är totalt nyrenoverad och är grå ;)

Har varit lite av en packad dag idag . Har varit på stan idag och kollat på nya vinterskor men ack så trött jag blir när jag aldrig hittar några jag gillar . Men till slut hittade jag ett par riktigt fejna :) Kanske ska ta o visa dom redan nu ? Eller njae .. lite får vi spara till imöra !
Men ikväll har vi iaf varit på midag hos ett par kompisar och de bjöd på en super god kyckling paj och till efterrätt en smarrig vitkladdkaka :) Blev självklart att kolla idol också och mitt hjärta slog ett extra slag idag när min söta rara Ulle fick så posetiv respons ! HEJA Ulle !

Imorgon kommer Mallan & petter hit och vi ska faktiskt laga en myspys frukost som ska bestå av snuffes hemgjorda scones ! MUMS !!  Sen ska vi åka till Valdemasvik och träffa nån polare till grapparna ;)

Nu ska jag glutta på tv en stund sen sova :)
 
Sov gott ! Puss

Yatzy & julmust

Hej !
Jag kom precis hem från Angie & vi har spelat yatzy & druckit julmust . Jag förlorade men kom på 3 plats av 3 ;) haha Lena vann och Angie kom 2:a !
Men nu till det jag skulle säga , eftersom klockan är mycket nu och jag är svin trött . Och då menar jag verkligen svin trött så lägger jag upp bilderna imorgon istället för då är jag nämligen ledig så då LOVAR jag er att de kommer ! :) 

Hoppas er kväll varit bra och att ni har njutit lite av snön iallafall för om ni inte tänkt på det innan så är det mysfaktor på hög nivå med lite tända ljus och en filt !

Sov gott !

Puss !

Not yet !

Tjenixen !

Jag är inte hemma just nu så bilderna får vänta !

Hörs senare babes !

PUSS !

Nyfikna?

HAHA FY satan vad mörk rädd jag är ! Sitter just nu som ett mongo längst in i hörnet i vår soffa och vägrar röra mig en millimeter ! Och dessa fönster ska vi inte prata om ! Vågar inte gå förbi eller ställa mig i dom , tänk om någon är utanför ?! hehe nä de blir inget av med de , här i hörnet trivs jag bäst !
Anledningen till att jag sitter här som en förstoppad hare är att stoffe är iväg på en biltur till Jönköping för att hämta en bil så jag är all alone , buhu!

Idag har varit en relativt lugn dag med bara fem timmars jobb och lite shopping av gardiner & slapp med Angie och Lena i Grillen ! ( japp jag stör dom när de jobbar ) ;)

Och vädret .. tycker faktiskt det ät mysigt om jag ska säga sanningen ! Men som sagt jag vill inte vara själv i mörkret utan S får gärna komma hem nu ! Och nu kommer han faktiskt ! Tjuhooo !

Hörs imorgon och då ska jag lägga upp lite bilder på nått jag tror några av er väntat på .... See ya !

Puss !


nu snöar det !

Tjohopp!
Jajjemensan nu är det ren snö som faller från himmelen ! Men det som är synd är att det inte varit direkt kallt ute de senaste dagarna så de inte har blivit nån Kärle så de slipper bli så förbannat med slask ! Om det finns nått jag verkligen hatar med vinter så är det slask ! Ska de va vinter så låt de va kallt annars ? , ja ge mig sommar då vafan ! :P

Hästarna va måttligt glada när jag kom och jag såg på deras uttryck att " VA FAN kunde du inte pallra din feta röv ner hit tidigare?!!!!" Men nu är de inne i värmen och är så nöjda såå ! :)

Men en dag som denna kan man inte låta bli att tänka på hur skönt de kommer vara att åka iväg till Turkiet den 9 april ! Känns som evigheter tills dess men låt de gå fort som attan !!!! ! :P

Snart blir det mat hos mamma & pappa . fint ! Slipper vi ägna den stunden åt att fundera ut vad vi ska äta ! Hatar att va vuxen !!! ;)

                     

Hörs kanske senare bönor !

PUSS

Regnar de eller snöar de ?!

God eftermiddag !
Har jobbat fram till luch idag . Fick gå hem tidigare för mina snälla medarbeteare då min handledare är iväg på kurs ;)
Dock var det inge vidare att gå upp i morse och se detta väder.. eller föresten jag såg inte ett piss när jag vaknade för de va nämligen strömavbrott här i 20 minuter så jag fick sminka mig på toan med hjälp av stearinljus & jag va livrädd ! Hatar att vara själv hemma när det är mörkt ! Men jag överlevde som ni förstår !

Nu ligger jag i soffan med datorn på magen och en kopp varm choklad stående på bordet som än så länge är alldeles för varm att dricka :)

Jag tycker synd om mina små ögonstenar i hagen som är dygnsura idag också , men de har ju ett skjul att gå in i som tur är !

Nu ska jag kolla film !

Puss

tagga ner ?

hej på er ! Länge sen nu !
Jag har för det mesta hängt på praktiken för det är där som jag är mestadels av mina timmar spenderar :)
Och om jag inte är där så sover jag så nu vet ni vad jag pysslar med !
Måste nog tagga ner lite framöver också har jag känt, sover ibland lite dåligt och äter inte riktigt som jag ska ... AJABAJA !

Haha måste bara berätta snuffes och min koversation vi hade nyss :

S: vad gör du ?
Jag: Bloggar lite....
S.Vad skriver du då?
Jag: Att mitt bajs är brunt o sådär !!! :Dhahah ( sen kunde jag inte hålla mig och började as garva)

Japp en vanlig kväll här ute på landet ! ;)
Nä ni nu ska jag gå o borsta tänderna innan jag ska sova och inatt ska jag drömma om ......trummvirrvel !!!!! ULLLEEEEE ! :D


Mmmm vilken läckerbit att vila ögonen på ! ;)

Ps : Girls i BEÄFF när ska vi ta en brudkväll?

Puss & gonatt <3

käks & lite rivmärken !

goderkväll !
Nu har jag börjat bli mitt vanliga jobbiga jag igen efter en dag i liggande läge i soffan och jag vaknade klockan 14 idag! Ångest !!!!
Igår var vi iaf i Ankarsrum hos malin och petter och festade och det spårade ur lite kan man säga , men kul hade vi ! ;) jag vaknade med rivmärken på ena bröstet och de mäkena va inte dåliga men jag vet vem den skyldiga är ;) Och nu ikväll när vi skulle hämta bilen luktade den spyor ? Hmmm ... ?
 Men Festen fortsatte sedan till Hjorted där det var någon lokalfest av nått slag och den däremot gick åt fanders .. Men jag hoppas det är utklarat nu oss vänner emellan iaf <3

Imorgon blir det praktik 12-21 :)

Puss & godnatt !


Onsdag

Tjolahopp !
Idag är andra dagen på praktiken för mig . Jag va nämligen ledig igår. Fösta dagen var lugn vi gick mest igenom lite säkerhets regler lokaler osv :) En skön första dag helt enkelt ! Idag börjar jag inte föresen halv 4 och slutar 21 ikväll :)
Har inte gjort så vidare mycket om dagarna . Igår åkte jag in till Angelica där jag Lena och Angelica kollade på desperata hemmafruar :)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka o jobba lite !

Puss hej !


Pizza & Idol

Hej hej !
Sitter just nu och väntar på att Idol ska börja igen och jag bli som vanligt lika glad när jag får se min " ULLE " ;)
Har ätit pizza ikväll med Malin & Petter men de åkte hem ganska tidigt.
Imrgon ska jag upp lite skapligt så jag kan rida en sväng på morgonkvisten ! Mysigt !

På måndag börjar jag på nya praktikplatsen ! Blir spännande ! Skönt att komma ifrån skolan och plugget så man får rensa tankarna och göra nått nytt !

                             

Puss & godnatt på er ! <3


Ambulans & Jehovasfuckingvittne

Hej !
Har varit lite av en dramatisk mogon här ute på landet . Gick upp och duschade runt 9 tiden i morse och då såg jag min Farfar komma . Han gick in till mamma och pappa som han bukar och jag sprang runt i lägenheten som jag brukar . Efter ett tag kollade jag ut genom fönstret över till mamma och pappas hus och utanför stod det en ambulans ! Jag fick hjärtat i halsgropen och drog snabbt på mig en tröja och sprang som en galning över till dom . När jag kommer in ligger farfar på golvet med kuddar under huvudet och han har ramlat. Hans blodtryck är inte så bra så ibland blir han yr och bara faller ihop men idag var det värre än vanligt så pappa ringde ambulansen. Tack gode gud att han prata och babbla på som vanligt ! Så nu är pappa med Farfar inne på Akuten och vi väntar på att pappa ska komma hem och sen nån gång ska vi dra oss mot Linköping .
Men bara ett par minuter efter att ambulansen åkt iväg kom en annan bil . och både jag mamma och Josse stod och kollade i fönstret och sedan skrek mamma till att vi ska gömma oss för de är Jehovasvittne så vi sprang in i josses rum men tyvärr så råkade de se oss så mamma var tvungen att gå och öppna dörren och tack gode gud att de va hon som öppna för jag hade aldrig svarat på de där frågorna om gud o skit ! ALDRIG !

Nu ska jag fixa lite här hemma och sen får vi se hur det blir...

Puss !

Fösta natten ....

och mycket lite sömn till en början ;) Japp som ni förstår så har vi sovit första natten i nya lägenheten i natt och snart är de dax för andra :) Snuffe snickrade ihop nya sängen igår och idag kom tv:n på plats och blev inkopplad så man slipper att sitta o glo in i vägga :P
Dadda & Malin va här ikväll en sväng på en fika och lilla bäbisen Milo får vi inte glömma ! Sötrumpa ! :)
Kom nyss hem från en snabbhandling på kvantum med det nödvändigaste :) Nu ska vi snart sova igen och imorrn ska jag med familjen till Linköping och gå på Ikea och Ikano IGEN ;) va ju där förra helgen också ju med Malin & Petter :) men jag har ju inget bättre för mig iaf :)

Sov gott !


Puss !

RSS 2.0