Huvudvärk

Tjenis
Idag stannade jag hemma från skolan för hade dunkande huvudvärk när jag steg upp i morse så idag har jag sysselsatt mig med tv dator och lite smått nerpackning av lägenheten . Har packat ner det mesta nu så är bara de stora sakerna kvar som sängen soffan bord osv :) känns skönt ! Var även på Bergs golv och färg och hämtade tapet böcker så jag har kollat upp lite sånt också .
O Idag är jag lite sådär extra glad .. Lön ! ;) Tjuhoo
 Nu tänkte jag visa er mina planer och tripper framöver :)


- Flytta
- Jobba (förhoppningsvis)
- Göteborg & Liseberg
- Stockholm " The studio" för fotografering med Lena , Ia och Angelica
- Födelsedagskryssning för Petter
- Och skolan såklart den får man ju inte glömma ;)

Nä ni nu ska jag sova ! Imorgon ska jag te skolan igen !

Poes !

Söndag 12/9

Hej hej !
Igår var jag som sagt på flygplatsen en sväng och kollade lite när dom körde . Fick dock inte med mig Mulwin ( Melli) ;)
Efter det åkte jag och stoffe hem till mina föräldrar och somnade som två stockar på soffan där i sov i säkert 2 timmar . Sen åkte vi hem till stan där vi packa lite och sen åkte ut till Pers stuga där vi skulle laga mat . Blev fläskfilé potatis och kantarellsås :) Mums !
Sen när all speedway och så va slut bytte vi om till badkläder och drog ner och invigde Pers nya bastu . Gick dock bara sitta i 5 min innan man höll på att dö :P
Kom hem runt halv 12 tiden och då somnade jag bums och vaknade imorse klockan 11 .
 
Idag har jag inte gjort mycket alls , bara sånt där man gör en söndag ( förutum att va bakis ) Tvättat slappat ridit :)
Stötte på en sån grymt stor Älg när jag va i skogen så jag höll på att skita ner mig så jag sprang snabbt där ifrån innan min häst la märket till den . Tur att älgar är rädare för oss än vi för dom för han hade riktigt stora bamse mega horn . ! Huha !
Nu ska jag hjälpa till med lite sallad och mat för vi ska grilla lite ikväll . Blev erbjuden att följa med och plocka svamp med Angelica och Lena men orkade inte ... En annan dag kanske .

Och min karl vetifan när jag får se nästa gång han är bara på den där vidriga golfbanan varje ledig stund ...

Måste börja packa ordetligt nu också inte den här veckan men nästa så flyttar vi ! :)

Vi hörs !

Poes !

Larm = 06:30

hur dum i huvudet får man va . Ställde verkligen klockan på halv 7 också. Bara för att slösa bort 3 jävla timmar på en gayig golfbana. Golf = gay ! Aldrig mer. Tönt sport !!
Kom iaf nyss hem därifrån så nu ska jag ducsha och vänta på att min karl till gay kommer hem från gaybanan så vi kan åka ner till flygplatsen och kolla när dom kör. Ska försöka få med Mulwin också ;)

Nu ducshen !

POES !



Gaygaygaygaygaygay

Nä jag har inte vänt på dygnet nu .... inte alls ! .......

haha dum idé att sova idag på dan. Nu kan jag inte sova ...
Vaknade iaf runt 16 tiden och då va jag i stallet och fixade lite . Sen gick vi till min farbror och firade honom för han har fyllt år. Runt 19 tiden åkte jag in till jobbet där vi skulle på lite avslutnings tjosans med lite sallad och bröd o så . trevligt var det iaf :) Sen åkte jag hem till stoffes pappa och hämtade min snuff och nu har han somnat framför tv:n till Pirates of the caribban och jag slappar framför datorn :)

Imorgon är det tydligen bestämt att vi ska ut till golfbanan kvart över 7 ( Uppmärksamma att det är på morgonen!!!!) för stoffe per och Lena ska spela .. suck ... Sen blir det nog en sväng till flygfältet om vi orkar där dom ska köra slut på sina däck :)

Vi hörs imogon ! Hoppas min röv har reparerat sig någolunda tills dess ;) Tror ni man kan införskaffa sig rövdynor på biltema ?? Dom har du det mesta där ... tål att kollas upp !


Poes & natti !


Kanothajk ...

Hej hej . Är på sååå dåligt humör !
Som jag har berättat tidigare så åkte min klass på kanohajk igår morse och kom hem för några timmar sen och det finns nog inte en enda del på min kropp som inte gör ont efter en natt i tält och paddling .. Fy helvete . Röven och nacken är nog det som gör mest ont tror jag ... Jag är verkligen ingen friluftsmänniska det kan jag skriva under på! Kan berätta lite om resan. Vi började i Ankarsrum med stålande väder dock blåsigt ..

När alla kommit i kanoterna och ut på sjön så var det storm så vi kom ca ½ meter fram och 5 bakåt kanske . Måttligt irriterad man blev . Sen stannade vi och skulle bära kanoterna 500 -600 hundra meter . Njaa det va närmre 1 km känndes det som . Vagnen som drog kanoten gick söner däcket lossnade o ja allt du kan tänka dig . Vi stannade och käkade luch på ett ställe och kajsa hade gjort en kanon god kycklingsallad . Bra gjort !  Sedan bar det av igen och nu blåste det ännu värre vilket resulterade i att vi fick stanna mitt i skogen och sitta och glo i 1 timme tills det lugnade sig något sådär. När vi sedan kom fram till campingstället så tog det en stund innan allt var i ordning och alla käkade och sedan somnade vi i vårat tält en stund sedan på kvällen grillade vi korv och satt och snackade.

 Imorse kände man sig dö wisig och trött och ville bara dö men då fick vi paddla ännu en bit till de stället där vi skulle hämtas . Tack gode gud att vi kom fram ... Nu har jag ätit lite mat och nu ska jag sova för ikväll ska jag på avslutnings middag med jobbet och sen kanske träffa Malin sötan som jag inte träffat på veckor känns det som .

NU SKA JAG SOVA I EN SÄÄÄÄNG !

POES !

Aj då ...

Godmorgon !
Jag har försovit mig från första lektionen . Jag har råkat stänga av på nått bra sätt så larmet sattes aldrig igång när det skulle ..Aj då...
Nu ska jag bara vänta till klockan 13 när nästa lektion börjar ....
Och ikväll blir det jobb och även imorgon !

Nu blir det frukost och ducshen !

Poes !


Tjejorna !

Super trevlig kväll

Hallojs !
Hade en kanon kväll igår ! Vi var som sagt hemma hos Ia där vi lagade fläskfilé och hasselbackspotatis med kantarell sås :) Mums ! Därefter satt vi mest och snackade och spelade Buzz , gissa som va sämt men först på knappen ;) haha . Framåt kvälls kröken blev vi sugna på alkohol så vi började dricka vilket slutade med att vi hamnade på Simsons och sen Harrys . Käkade Corner med Affe , Johan och Fröberg och kom inte i säng försens halv 6 imorse . Pff ! Hur orkar jag tänker jag nu för mig själv ... Aja kom upp på benen 11 imorse och åkte hem till mamma och pappa för vi skulle till släkta i Orskarshamn där vi va ett tag och sen va vi på kusinens fotbolls match innan vi åkte hem. När jag kom hem lagade jag lite tacos och nu ligger vi framför tv:n och slappar. Ska sova snart tänkte jag annars  kommer jag ALDIG orka upp imorgon till skolan :)

Blev tyvärr inga bilder med min kamera igår men Ia tog ett gäng så får se om jag kan sno några av hennne :) 

 Hörs imorrn !

Poes !

Tjejmiddag

Hej & hå !
Idag har jag sovit ut ! sov ända till klockan 12 . Hade nog kunnat sova längre men vem vill att en hel ledig lördag bara ska gå åt att sova på . Nä nä. Åkte iaf hem till mamma och pappa så har fixat i stallet och försökt få tag på min hästa men icke ! han skulle inte med ut o rida idag så han fick va.
Nu har jag duschat och så och ska snart in till stan för att sminka mig och fixa innan vi ska dra på tjejmiddag hos Ia . Får se vad kvällen har att bjuda på :) Är alltid trevligt att träffa tjejerna !
Tar kanske lite bilder ikväll.. om ni har tur !

Hörs !
Bay !




Sherlock Holmes

hejsan på er !
Nyss hemkommen från en brudkväll hemma hos Angelica med mycket snask och mys . Vi kollade på fimen "Sherlock Holmes" som var lång men helt okey :)
Känner mig lite sliten idag , kan det bero på mycket jobb & skola om dagarna och sena kvällar ? Hmm .....
Nu när jag gick hem så kunde jag inte sluta lukta på luften som är ute just nu , har ni själva tänkt på den ? Den är så fräsch och lukar riktigt höstigt ! Mysfaktor på hög nivå och mer lär det väl bli nu när vi ska flytta .
Och nu undrar ni säkert vart vi ska flytta jo såhär är det .. Vi bor i en 2:a i stan på högsta vånigen (PHUUU) mitt på storgatan vilket gör att trapporna är som ett träningspass i sig och vi har inga egna parkeringar utan måste stå på gatan bland alla luffarmanniskor som inte kan förstå vad " RÖR EJ ANDRAS BILAR" är för något.... så mina föräldrar har en 3:a ledig nu som vi ska flytta till . 4 min utanför stan ! SÅÅÅ skönt , har nära till hästarna osv. Så jag längtar så tills vi ska flytta ! :) Ska kolla tapeter och så nu snart så kan slänga upp mina val senare , eller det kanske är roligare när allt är klart ... jaja vi får se .
Den här månaden har jag sett fram emot nu ett tag vi ska nämligen till Göteborg och Liseberg snart ! Jihuu :D Älskar att åka karuseller och inte minst gå i spökhuset !
Och den 1:a ocktober drar jag Lena , Angelica & Ia till stockholm över dagen för lite fotografering :) Kan berätta mer när det närmar sig .
Men nu ska jag "Bära" in min karl till sängen !

Godnatt på er !


Bild : Arboga !


Tält & jobb ...

Hej på er !
Sitter på jobbet nu och väntar på att dra ut igen, vi va snabba idag så vi ligger lite före :)
Har haft en relativt bra dag i skolan idag , jobbigt bara med alla dessa håltimmar alltså....
Veckan för övrigt har varit bra , har haft hål timmar på löpande band som resulterat i häng med klassisarna till Biltema affärer och käk. Idag på idrotten tränade vi på att sätta upp tält tills vi ska ut på kanot hajk nästa vecka och de va inga problem tycke jag ! :P  
Och nu i två dagar har jag jobbat kväll på hemtjänsten . ..imorgon också ....
I helgen är inget som det ser ut nu planerat men de händer alltid nått :)
Nu ska jag dra ut igen och vakta mina pensionärer ;)

Poes ! <3

RSS 2.0