Sherlock Holmes

hejsan på er !
Nyss hemkommen från en brudkväll hemma hos Angelica med mycket snask och mys . Vi kollade på fimen "Sherlock Holmes" som var lång men helt okey :)
Känner mig lite sliten idag , kan det bero på mycket jobb & skola om dagarna och sena kvällar ? Hmm .....
Nu när jag gick hem så kunde jag inte sluta lukta på luften som är ute just nu , har ni själva tänkt på den ? Den är så fräsch och lukar riktigt höstigt ! Mysfaktor på hög nivå och mer lär det väl bli nu när vi ska flytta .
Och nu undrar ni säkert vart vi ska flytta jo såhär är det .. Vi bor i en 2:a i stan på högsta vånigen (PHUUU) mitt på storgatan vilket gör att trapporna är som ett träningspass i sig och vi har inga egna parkeringar utan måste stå på gatan bland alla luffarmanniskor som inte kan förstå vad " RÖR EJ ANDRAS BILAR" är för något.... så mina föräldrar har en 3:a ledig nu som vi ska flytta till . 4 min utanför stan ! SÅÅÅ skönt , har nära till hästarna osv. Så jag längtar så tills vi ska flytta ! :) Ska kolla tapeter och så nu snart så kan slänga upp mina val senare , eller det kanske är roligare när allt är klart ... jaja vi får se .
Den här månaden har jag sett fram emot nu ett tag vi ska nämligen till Göteborg och Liseberg snart ! Jihuu :D Älskar att åka karuseller och inte minst gå i spökhuset !
Och den 1:a ocktober drar jag Lena , Angelica & Ia till stockholm över dagen för lite fotografering :) Kan berätta mer när det närmar sig .
Men nu ska jag "Bära" in min karl till sängen !

Godnatt på er !


Bild : Arboga !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0