Helgerna fortsätter vara helspäckade !

Hej ! 
Har duschat nu och sitter och pluggar lite . Ska snart dra till skolan och ha turism och konferens ! jej .. ;)
Även den här helgen har varit fullspäckad. Helgerna bara försvinner när man hela tiden har nått att göra men det är kul :)
I fredags var jag och några tjejer från Överum på Thaihoa och käkade , efter det var vi på bio " sex and the city 2 " grymt bra tycker jag , man hade ett leende på läpparna under hela filmen ;) Efter filmen drog jag och Lena till Sahara där våra grabbar var så vi satt där med dom och tog några drinkar :)
I lördags tog jag och lena en frukost på stan och kollade lite i affärerna .  Jag och stoffe åkte ut till hans mamma som fyllde år och åt lite smörgås tårta :) Sen blev det brått och vi duschade och fixade för vi skulle iväg med kylbergman som firade 40 år . Vi visste inte alls vart vi skulle men taxin tog oss iaf till Gränsö kanal där vi fick åka båt ut till hasselö och där fick vi lite mingelmat först och sen åkte vi fyrhjuling runt på ön och även ut till sladö :) efter den lilla trippen kom vi till en jätte mysig gård där vi lekte lite lekar och därefter åt en supergod middag :) Efter all god mat bytte vi om till badkläder och vi fick bada i en tunna och basta och bada i havet . Vi hade även vädret på vår sida ! Super fint var det !
Kom in till Västervik runt 12 på natten och jag & stoffe tog taxin hem till Källsåker ...
Igår var jag och syster ute och red en sväng och sen grillade vi sen åkte vi in till Per och Lena och tog en fika innan Lena åkte hem till Arboga igen :)


Nu ska jag sminka mig och bege mig till skolan :)
Puss hej ! ♥

Nu har schemat kommit !

Hejhej !
Äntligen har mitt jobb schema kommit , fick ett riktigt bra schema känndes det som . lagom jobb lagom ledig :)
Idag hämtade jag linnea hemma hos henne och vi åkte ut till min mamma och pappa och red :) gick bra tycker jag !:) Nu sitter jag på stoffes jobb och ska snart åka hem och ta det lungt , kanske ut och springa en sväng ... har inte bestämt mig än ;)
Har massvis med bilder på lager som kommer komma upp snart i en bildbomb , men det är inte idag :)
VI höres !
Puss !

sommaren är här !

Äntligen lite värme ! trodde aldrig att de skulle ske efter den här vintern :P
Försov mig lite klantigt i morse så missade första lektionen sen hade vi iallfall matte och sen grupparbete :) Sista lektionen hade vi idrott då spelade vi beachwolleyboll :P de va kul :) nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och ska snart ner till stallet . Mitt sim-kort till mobilen har kommit också men det funkade inte i mobilen ! Gaaaah ! blir så trött.... stoffe får fixa det åt mig sen ikväll .
Hare bäst ! <3
Puss !

En sjukling

Men det är inte jag den här gången ;) Den här gången är det hjärtat som är sjuk . Han är förskyld , riktigt också .. stackars.. Idag har jag varit i skolan och haft två lektioner :) Sen åkte jag hem till snuffe och lagade falukorv och makaroner så han fick nån mat i magen :) nu sitter jag på facebook och laddar upp bilder från valborg ute på Väderskär :) det är många bilder & det går inte så fort :P
har tagit min andra vaccinations spruta idag , gjorde så in i h*lvete ont så jag började tjuta :D haha och nu är jag öm i hela vänster armen :( aj aj ... får se om jag åker ut till mamma och pappa idag , är lite trött och seg faktiskt . kan det bero på sprutan? .. Ska ta kort på min nya klänning sen också :)
föresten , vilket sommarväder vi har fått ! <3
puss ! <3

Min klänning har kommit hem ;)

Yäää ! Min nya klänning från Nelly har kommit hem :P Ska hämta den så ni får se den ;)
Har precis varit i stallet nu men ska hoppa in ducshen snart :) Är varm och dann ;)
Ska ner och hjälpa mammsen med en Laxlåda nu .. mums :)
Har även uträttat lite ärenden idag. Tex fixat ett nytt sim-kort till min mobil. HUH blir bara förbannad så fort jag tänker på det !
Har varit hemma idag pga magvärk :( inte kul när det har varit så fint och varmt väder. Vill bara slita på mig ett par shorts och mina gladiatorskor och steka ! Mer sommar åt folket ! :)

Nu ska jag svalka av mig :)
Puss hej !

en 25 års fest senare .......

och min mobil är BORTA ! blir så förbannad på folk som inte kan hålla ordning på MITT & DITT !
Telefonen är skitsamma i detta fall det som stör mig mest är att jag trodde det var våra vänner som var där inte några jävla tjuvar. Åh kan verkligen inte tänka mig nån av dom som tjuvar.
Men det är tydligen tacken när man styr upp någon . men det lär inte hända igen för då måste man tydligen låsa i sina värdesaker i ett kassaskåp !?
Festen var annars super kul och hjärtat fick jätte fina presenter av släkt och vänner :)
Nu ska vi sova !
puss !


En röd regning rutten dag!

Hej !
Vad har vi människor gjort för att utstå det här jävla piss vädret rent ut sagt !? Är så J*vla trött på regn nu alltså så snart bokar jag mg en resa och bara drar här ifrån!

Var iallfalla ute i Pers stuga igår , jag stoffe Lena & per :) Vi lagade tacos och kollade på film :) Vi var alla ganska sega så  vi sov i omgångar :P
Imorse käkade vi frulle och slappade innan jag åkte ut till mamam och pappa och nu snart ska jag ner till stallet och mocka. Tänker INTE rida idag , Nej nej ! Men det ser ut som det kanske klarnar upp om vi har tur ...
Ikväll ska jag vara barnvakt år Eliza :) Hennes päron ska på Joe Labero showen ikväll så min kväll bli relativit lugn :)
 
Imorgon blir det kanske norrköping eller Linlöping ( vi har inte bestämt oss) för att ha lite kvalitetstid. Måste nämligen komma ifrån västervik om stoffe ska kunan slappna av , tyvärr...!

Ha det bra så länge !

Puss !♥

kortis dag :)

jeh jeh ;)= hejhej ! :P
Vilken bra avslutning på denna skolvecka det blev. eller ja om man bortser från de ur ursla nationella provet i matte som vi hade i morse. Jag försöker verkligen förstå nått men det vill sig helt enkelt inte ! :(
Fick iallfall sluta efter provet så har haft en riktigt skön dag:) Har ridit och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska gå :) Ikväll kommer Lenis Penis hit och vi ska ut till stugan och laga tacos och mysa med en eller fler bra filmer :)

Vi hörs ! Puss hej ! ♥


vissa hart för bra ;)

heeej ! :)
sitter hemma nu och ska strax laga till lite lunch tills min man kommer hem:) Får se om jag hittar nått gott i kylen:) Slutade tidigt idag sååå skönt men ska dock till min praktikplats på Resedan i några timmar :) Måste stå ut !
Sen ska jag hem och rida , blir kanske att rida 3 hästar idag också vilket jag gjorde igår och det har satt sina spår i min kropp! (stel som en pinne) :P
Nää nu ska jag börja med maten !:)
puss hej !


jag lever , jag lever !

Hej !
Jag har inte bloggat på ett tag men jag lever ! ;)
Har haft mycket i skolan som har tagit mycket energi men nu är jag på fötter igen :)
Veckan har iallafall bestått av Nationella prov i engelska vilket har gått sådär ...
Redovisning i Barn kultur och fritid där vi hade ett arbete om tonåringen , alla grupper gjorde en film och Johannas grupps film var klart bäst ! Credit till er alltså ! :)
Sen har det bara flytit på som vanligt :)
Inget planerat för helgen vilket känns skönt eftersom det har varit nått nu varje helg . Imorgon är det dock street race ute på flygplatsen i mommehål men jag får se om jag åker ut.... Åker inte om det ska vara bajs väder som det pratas om ..

Sitter på stoffes firma just nu och massa folk är här men ska dra med mig honom hem snart för att slappa i sängen framför en bra film :)

Saknar min Malin också ! :( hoppas hon vill leka med mig snart !

Puss Paula ♥

RSS 2.0