Massvis med bilder på lager men ...

just nu har jag ingen ork eller sladd så jag kan ladda upp dom så de får bli en annan dag :)
Idag har jag och stoffe och stoffes lillebror jonathan varit ute i skanvik och solat ... Först var det monligt som attan men sen blev det stekhett ! Det va riktigt skönt , vi åt lite grillad kyckling och potatissallad :) Sen hämtade vi Pärat och åkte till hans stuga och solade på bryggan och jag tog mah ett dopp ! ( blev itvingad dock )
nu sitter jag på stoffes firma och han skulle fixa nått jävla skit sen vet jag inte vad som händer :) IMorgon är det jobb igen ! ÅHHHH jag bryter ihop ! HATART !

Puss hej !



Jag blir retad !

Hej & godmorgon !
Hahah jag blir retad av ett X antal  människor för att jag diggar låten "Fanta & rosé " stenhårt ! Så jävla grym låt alltså ;) Kommer bli en riktig hitt genom att den är så lätt att komma in i texten ;) Det ät ju som sagt ingen direkt avancerad text :D " vad gör vi ? ,nu kör vi . 123 fanta och rosé 123 alla brudar ner på kne " ;) ja ni fattar & har säkerligen hört den !
En riktig Paula låt om jag får säga de själv :P
Nä nu ska jag ut o sola i de fina vädert ! Baaj !

Hard work work ..

Hej och sorry för dålig uppdatering Again ... men har jobbat nu sen i fredags och orkar inte sitta inne när jag slutar på de värsta bajstiderna man kan tänka sig . Jag har inte jobbat i många dagar men FY FAN vad trött jag är på de här ! Tjat tjat tjat ! ÅHHH!
Men imorgon och på onsdag har jag ledigt och det ska jag ta vara på till tusen !
Jag & C åker förhoppningsvis ut och lägger oss nånstans imorrn för lite sol ,bad och kvalitetstid ! :)
Just nu sitter vi hos Per och kollar fotboll och jag har sovit på hans soffa i två timmar nu .. hårt att vara en arbetande kvinna ! ;)

Nä nu blir det fotboll ! Hejaheja Brasilien ! :)

P A U L A







 Jag kan inte sova :)

Namsdag idag

Hej på er !
Idag har som sagt jag namsdag ! Yeeej , haha det är dock inget vi i min familj firar .. ett grattis räcker liksom ;)
Vad styr jag med om dagarna då? Jo i helgen så var jag på 18 år galejj i Överum . Min klasskompis Kaj fyllde år så var hos henne & efter det blev det krogen :)O i söndags så var det en slappardag:)
Idag har jag solat och en arbetskamrat var förbi på fika med hennes bamse stora hund . Han är grymt stor ( en sån där Grand danoia) eller hur det stavas :P Blev även en ridtur och efter det ducshade jag pållarna .. Alltid roligt att blöta ner någon annan :P
Imorgon blir det att sola om vädret tillåter sen ska jag på möte på jobbet kl 15 :)

Nä ni , nu ska jag gå in och lägga mig hos min karl !

Poes !
 


 












lyckad utedag med BF men...

jag har lyckats få en sån j*vla lårkaka som heter Allan kan jag lova ! I början kunde jag stödja på benet men nu hoppar jag fram som en annan efterbliven och det göt så förbannat ont.
Nu kommer jag iaf till anledningen varför jag har fått den , vi har haft en utedag med BF ( barn & fritidsprogrammet) för er som inte fattar de ... Vi va iallfall ute på Löga och skulle ha 5 kamp o lite korvgrillning osv , i slutet av dessa aktiviteter så skulle vi hoppa säck o ja nu kan ni ju näst intill lista ut saken själva. Jag hoppar o hoppar o hoppar O ramlar o slår i så in i norden sådär har vi nu anledningen till skiten ! Säck Jävel helt enkelt ! ;)

Vi fick sluta runt 11 och jag o mellie tog bilen ut till gränsö för att sola lite men vi hamnade mitt i nått jävla byggarbets pådrag där ute ,så vi fastnade mellan massa stora byggmaskiner o kunde inte ta oss därifrån . Som jag skratta ! Mellie blev så nervös att vi fick byta förare och till råga på allt så hade bilen vi körde ingem servo så när man skulle svänga var det som att dra hela bilen runt själv HAHA herre gud !
Efter detta lilla äventyr somnade jag hemma i mellies soffa och just nu i denna sekund är jag hos mamma & pappa :)

Längtar tills imorrn , fika med BF och sen sommarlov !



Puss !


Näe nu skiter jag it !

Nu tar jag mig en jeffel , det är endå studentveckan och även om jag nu inte tar studenten så kan jag ju få drömma lite ! Jag har nämligen gått ner i en deperisson när det gäller studenten !
Så jag tackar för mig ikväll och tar mig en !

SKÅÅÅL
!



Peppar på VILD & GALEN !

Some new !

Var en sväng på stan igår och fick med mig detta hem 

En tjöja från Kappahl



Och ett par Leggins från Lindex med dragkedja på


Var även och köpte mig ett par pumps för ett tag sen



Behöver lite nya sommarkläder ;)  O Mer ska de bli !

Puss !


Bilder från min kamreoo ;)

Hej!

Slapp dag i skolan idag också ;) gött !
Nu har jag precis laddat över bilderna från min kamera till dator så här kommer en bunt ! :)









Sådär :) Lägger inte upp alla dock , lite vill jag ha för mig själv ;)
Imorrn ska vi ha en utedag på BF , vi ska vara ute på Löga så få se vad dom hittar på då :) Sen är det bara torsdag kvar !  Sen är jag ledig fram till midsommar och på midsommar jobbar jag ! SUCk ! ... 

Skriver kanske sen ! :) Puss !

4 fucking dagar kvar !

Tjho !
Haft en bra helg? De har jag haft :) En lugn helg om inte annat .. I fredags var jag o stoffe bara hemma och åt mat och kollade film , och igår var vi ute i Pers stuga och grillade och bara hade det skönt :)
Imorse vaknade jag först av alla runt halv 11 så jag väckte alla i huset (självklart!!!) DAAH ;)
haha , efter de drog vi ut med båten till stoffes mamma i det fina vädret :) Vi satt på hennes veranda och visst fick vi lite färg allt ;)

Efter de drog vi in till hamnen i stan och träfade lite folk sen åkte vi tillbaka till pers stuga och städa lite :) Har även varit ute hos mamma och pappa en sväng och nu har jag precis skrivit klart min engelska uppsats som skulle varit inne förra veckan ;) Men bättre sent än aldrig right?

Nä NU ska jag faktiskt soooova ! :)

Puss & smek ! <3

HAHA o nu kan jag inte sova ...

Typiskt ! skulle inte sovit idag på dan .. nu sitter jag här som ett gamalt skåp o glor på stoffe när han ligger o snarkar . Funderar på att stoppa in nått i munnen på honom . Den är helt vidöppen :P kehe :P
Snart ska jag ducsha och försöka sova lite.. men de lär ju gå bajs ..

Hörs imorrn ♥ pusss

Tacomys i regnet

Hej !
Phuuuh vad mätt jag är nu ... stoffe och jag har precis lagat lite tacos och när man äter det så äter man jämt överdrivet mycket :)
Har sovit sen 4 till nått efter 7 , vad så himla trött .. och nu ligger stoffe och halv sover efter maten ...

Puss Paula ♥


kycklingwok & pastaaa

God morgon för er som precis vaknat :)
Själv har jag ju varit i skolan ett par timmar nu på morgonen men jag kan säga att det inte varit allt för hårt ;)
Hade engelska B då vi kollade på en film med svensk text haha , och sen Turism och konferns då vi bara pratade betyg sen fick vi gå hem :) så nu är min skoldag över :) Ska ju dock på praktik sen ..
Har även invigt min nya cykel idag , yej ! Gick som ett skott ! :D haha
Nu ska jag sätta mig med lite uppgifter som jag missat och sen laga lite lunch :)

Puss Paula ♥


sommarkänslor till 1000

Hej på er ! 
Länge sen jag bloggade nu , vet de :P Men när det har varit så fint väder nu i några dagar hinner/orkar/vill man inte sitta vid datorn :) la ju iaf upp lite bilder förut ;)
Tänkte ta lite snabbt om min helg
I
fredags så var vi på briggen med Lena,per,Kina ,angelica,Ericsson,Vevve,Geest & Maria :) vi hade super trevligt med massa mat och dricka :)
I
lördags så var vi i Ankarsrum hos petter & malin och drack lite och spelade kubb också super kul ! :) Blev även då utgång :)
Idag
söndag har jag bara varit hemma hos mamma och pappa och solat och haft det bra :) Fick hem min nya cykel också ;)
Nu sitter jag & Stoffe hemma och kollar på söndagsfilmen :) Har dock börjat känna mig täppt och febrig ... hoppas det inte är nån skit för de orker jag inte bara !

Nu ska jag kolla vidare på filmen ! :)
Puss & natti natti



PICS !







Bara lite bilder . yes !

sommartiden jag känner det ät nånting på gång , sommartider !

Ooo vilka sommarkänslor det rusar igenom kroppen ibland !
Har varit i skolan idag , ganska slappt .. vilket det brukar bli såhär mot slutet . och Visst känns det konstigt att börja 3:an nu efter sommaren .. jag menar , vad händer efter 3:an ? Jag har aldrig gått i 3 :an .. uch ! :P
Efter skolan så åkte jag iaf hem till pappa och jag och syster låg i solen och glassade, jag råkade till och med somna det brukar jag inte lyckas med , speciellt inte när jag solar!
Sen pluggade jag lite engelska och sen kom Stoffe sebban och Affe och hämtade mig i sebbans cab och när vi åkte där ute i skogarna och solen bara sken blir man helt varm i hjärtat :) Sommar !
Nu sitter vi hos per men ska alldeles strax hem och sova ett par timmar :)
Imorrn
- Skola
- praktik
-Rida
-Middag med vännerna på Briggen
- SOOOVA ! ;)
haha

Puss på er ! <3

RSS 2.0