maaaaat!

Godmorgon !
Är hos mamma och pappa just nu men ska snart dra mig för att ducsha och sen åka till stan och handla mat och diverse saker till födesedagskalaset för släkten på söndag :)
Höres senare !
PUSS !

Shopping !

halloj !
Kröp nyss i min nya mjukisdress jag köpt idag på Cubus :) En "gammalrosa" som Malin kallade den ;)
Dagen har varit trevlig . Jag syster och Mellie åkte imorse till Linköping för att shoppa lite och det gjorde jag iaf :) Fick med mej mysdressen en Bh och en stickad tröja :)
Resterande av dagen har jag tillbringat med Malin , Petter , Tjomma och Hjärtat :)
Inte många dagar kvar nu av 2010 och sen är det bara att längta ännu mer till våren och sommaren 2011 !
Ska gå och lägga mej nu brevid en stoffe som är inlindad i min rosa filt .. haha han ser lite gay ut men det är ju bra att han uppskattar min filt :P 

Puss & Godnatt ! 


Uppdate !

Hej på er och hoppas ni har haft en god jul ! Det har iaf jag haft . dock mycket farande överallt men hos vissa hör det ju till :)
Juldagen var rolig och man  träffade många som man inte träffat på evigheter så det var trevligt ! Angie hade sin födelsedags fest på jukdagen också och den blev också lyckad ! Vi var 8 tjejer så mycket tjatter blev det ! :)
Annandagen var en riktig slapp dag . jag och stoffe däckade hemma hos per och Lena juldagen och har ni nån gång varit med om att man vaknar och undrar vart i f*n man är någonstans . så var det när jag vaknade då ! haha lite läskigt faktiskt :P
Men på annandagen iaf , det vart en riktig fettodag , föst käkade vi donken på förmiddagen och sen åkte vi till pers pappa och kollade lite tv och hade trevligt sen åkte vi in till stan igen och då blev det pizza och jag tror inte min mage var så glad på mig efter den dagen så de har jag fått sota för nu . Världens värk mitt i magen ! Men idag tror jag inte att det är lika farligt.. jag har inte kännt nått än iaf :)
Och på fredag är det Nyår och då blir det att bada bubbel och äta gott och på söndag fyller jag 20 ! Tjoho ! ;)

Idag ska jag städa och planera inför familjekalaset på söndag :)



PUSS !

Ni missar väl inte skärgårdsdröm !!!

Hej på er !
Ikväll på kanal 8 är vi återigen i västervik men denna gång i skärgården . Programmet skärgårdsdröm är ute i västerviks skärgård och letar efter fina hus och det är klart man sitter som klistrad framför de !
Skapligt man längtar till sommar och sol när man ser det dock ! Sommar i mitt underbara Västervik , kan det bli bättre ? Skulle inte tro de ! :)

Och nu är granen pyntad och fin . Stoffe tyckte dock den va ful ... så nästa år får han pynta sin j*vla gran själv tror jag ;)

NU börjar det !
PUSS !

Pynta granen

Helluu !
Sitter och kollar på Room raiders just nu och väntar på att granen ska tina upp :P haha den var inte lite isig och dan .. men snart så är den nog redo att komma in i vardagsrummet och bli pyntad :)
Imorgon är det julavslutning och den sista för våran del och det med glädje ! Längtar som bara den till i sommar !
Och jag är fortfarande förskyld .. ingen som har en superkur som gör att man blir frisk bums ? Skrik till isåfall !

Nu ska jag kolla till granen ! :P

PUSS !


Min kompis Mellie och jag ! :)

Har huvudvärk ! ...

Hajjjjj
Jag har varit i skolan nu sen 08:20 och min näsa rinner och jag nyser så in i norden men jag bara måste bli klar med min APU rapport. Har även så djävulsk huvudvärk så var nyss hos sjuksköterskan och tog mah en tablett men de känns inte som de hjälper ...BAAH !
Ska hem och göra varm oboy sen och kura in mig under filten och kanske dra en film :) Vore skönt !

fast nu har jag några timmar kvar här framför den här dumburken ... !

PUSS

Sista dagen på praktiken

Hej på er alla insnöade männskor !
Jag tog mej precis på håret ut i snöstormen idag vid 8 när jag skulle till jobbet. Och inga plogade vägar och jag kännde vilken underbar sista dag på praktiken den skulle bli men de har än så länge inte varit nån fara på taket .. några fastkörningar här och där men annars är det bra !:P
Nu har jag lunch och ska åka och köpa smörgåstårta till jobbet eftersom det är min sista dag tänkte jag lyxa till det :)
PUSS !

vad gör man inte en dag som denna....

Jo städar ... Men nu är det rent och fint igen iaf så de är ju bra ! :)
Har packat in de sista flyttlådorna som stått framme sen vi flyttade in men nu va jag så trött på att de som stå där så jag skicka in dom i en garderob istället så där kan de stå coh se fula ut :P
Och ätit idag har jag inte gjort heller men jag är inte hungrig så jag väntar till stoffe kommer hem. Vi skulle tydligen till hans bror ikväll för hans tjej fyllde år så blev lite käk där ikväll . Och imorgon hoppas hoppas vi att vädret sköter sig så vi kan åka och shoppa lite !

Onödigt inlägg men jag gillar´t ! 



PUSS !

Julklappashoppingen gick ju bra .... ?!

Godmorgon !
Japp jag är uppe tidigt idag ! Skräll :P Jag har varit och tagit ut hästarna så därför jag är vaken nu annars skulle jag legat kvar kan jag lova ! :)
Igår så va jag och Lena och gick lite i affärer och jag kan väl säga att de inte va någon höjdare .. Tycker det så så svårt att komma på vad familjen vill ha och tycker om .. Men jag fick med mej julklapparna till syster iaf . Och mamma är ju redan klar. Sen efter många timmar på stan och mycket funderingar på vad man ska köpa till killen så ringde jag faktiskt till honom och frågade vad vill du egenligen ha människa ? Och svaret blev ett garv och sen sa han att han ville ha ett spel till sitt xbox? Okej tänkte jag och hur ofta spelar du spel ? Inte ofta kan jag tilllägga ! Men visst om de nu är det enda han vill ha så får de väl bli de . Men han får följa med och peka ut sig ett spel själv för de där kan jag inte alls.. Och på de viset är nu stoffes julklapp också fixad nu :)

Imorgon ska vi ev åka till Nörrköping på lite shopping jag och stoffe men vi får se vad vädret tillåter :)

Vi höres ! PUSS !


Jobb med fyra timmars lunch

Hej på er
Sitter på jobbet nu . Har inget att göra just nu när alla andra är på möte så jag va nyss och kastade på ett retur paket till Nelly med ett par leggins som jag beställt men när jag fick hem dem så va de trasiga i benet och alldeles för stora så beställde en mindre storlek så hoppas de kommer hem snart igen :)
Ska jobba heldag idag så jag fick 4 timmar lunch idag för mih handledare hade tagit ut komp idag de tyckte vi om ! :) Stoffes mamma bjöd oss på luch idag på simhallen också :)
Annars så bara sover jobbar och äter jag och har kommit underfund med att det är det livet kommer gå ut på sedan ... Pust!!!
Och man får inte glömma att det bara är 10 dagar kvar til julafton och 19 dagar kvar tills jag fyller år ! ;)

Imorgon är jag ledig ! Om jag längtar ! Och på torsdag blir det julklappsshopping ! :)

Nu ska jag fortsätta med arbetsuppgifterna så kanske jag får sluta tidigare om jag skött mig ! :P

PUSS!!!!

Att acceptera verkligheten?..

Hej på er !
Sitter just nu på jobbet och har jobbat in en timme så jag får sitta och slappa lite nu ;) Har tillåtelse till de då!
Och sen har jag tänkt ganska mycket på sista tiden om hur det kommer bli efter gymnasiet och allt som kommer hända nu 2011 .. Stoffe påminner mig hela tiden om att nu är det dags att bli vuxen och ta tag i ditt liv och ta ansvar för dina handlingar osv. Men fy fan vad jag inte vill de . Skolan har ju hela tiden varit en vägg att kunna luta sig tillbaka mot och det är ju något som man vet finns där hela tiden och jag vet ju inte om något annat eftersom jag endast gått i skolan.. Men snart är det dags att faktiskt bli vuxen och skaffa ett arbete och allt som hör det till . Sen när man väl ska göra de skaffa jobb ja då rammlar poletten ner att vafan alla lov man tidigare haft inte kommer finnas mer .. Nu kommer jag JAG bli en av dem som säger "Du har det för bra med lov hit & dit" Att bara få för sig att resa utomlands finns ju inte på kartan sen nää då måste man använda sina semesterdagar och första åren på sitt arbete är det inte säkert att man får någon semester alls ! Jag tror jag bryter ihoooop!
Nu är det slutet på 2010 och 2011 står på tur . Och jag hoppas för allt i världen att det kommer bli ett kanon år med allt vad det innebär.
Jag fyller 20 , utlandssemester till Turkiet , Balen, alla studentkivor , STUDENTEN , sommarjobb, JOBB , kärlek ,vänner , Tahiland !

Ja det är mycket som surrar i ens huvud ... Att helt enkelt acceptera att verkligheten kommit ifatt en och nu är det dags att bli vuxen ...på riktigt !


Idol & yatzy

Hej på er . Dålig uppdatering nu igen .. bäää :P
Ikväll så var jag, jag upprepar VAR på bra humör tills jag fick psykutbrottet på killen som bara skulle ut o ta "EN" öl med grabbarna på briggen ! EN var det .. NAE! så jag fick åka hem själv för mongot är kvar i stan . Japp och ni som har förhållande förstår just nu precis vad jag menar med att vara förbannad på nått killen inte förstår sig på alls och de gör mig ännu mer förbannad.
MEN iaf ... jag Lena Angie och Emmelie har iaf varit hos  angie och kollat idol och självklart vann superduper duktiga Jay !
EFter de så spelade vi lite Yatzy och jag kom faktisk tvåa av 3 personer idag så jag va inte sämst för de va Lenis ;) mohahaha
Och Angie bjöd på skumtomtar och jag skojar inte om jag åt upp alla själv och jag har faktiskt lite ont i magen :P men gott vare ! :D
Imorgon vet i hunna va som händer men jag ska ev vara barnvakt till fisrumpan som är rädd för hitta Nemo på kvällen :P

Just nu sitter jag och kollar på en helt obegriplig familj på MTV guess who? ........

.....Osbournes såklart ! Vilket pack !

HAHA  och anledningen till att jag sitter och skriver här mitt i natten är att jag inte vågar gå o lägga mig själv ... JAPP Jag är själv och ni vet ju vad jag tycker om de ;)

Puss och gonatt ... när nu de blir :P

Fyra födelsedagar & ett fiasko

Såå länge sen de va man såg filmerna alltså ! Har faktiskt saknat dem :)
Idag ska jag jobba . trodde jag började 8 men nu när jag tänkte efter så börjar jag inte försen halv 5 ikväll ... What to dooooo ????!?!?!?!!

PUSS !


Ge miiig sol och värme nu tack !!!

Jag ska åka in till stan för att sola om ett tag jag har sån himla längtan efter sol och värme nu så ett solarium pass ligger ganska varmt om hjärtat just nu :)
Alla bara pratar om att de ska utomlands och inte mist av allt de flesta ska till Thailand och jag blir såååååå Arg !
Ja ja jag ska också åka till Turkiet men det kännns som evigheter tills dess ! 18 veckor ......Puhu ja ni hör själva EVIGHETER !



nu blir det stallet och sen solariet

Haj !

Lussebulls-bak och massa mys !

Hej hej !
Guud vad trött jag är nu !
Malin och Petter åkte för en stund sen och jag och malin har bakat som bara den här hemma medans killarna har varit och fixat petters & Malins nya bil :) Och jag tyckte våra bullar vart riktigt fina :)
Det höll dock på att hända en liten olycka när jag råkat gått emot knappen på spisen så en platta sattes på och på den stog min platta som jag stället plåtarna på och fötterna på den är gjorda av plast och vipps så började de ryka :P haha men vi lyckades avstyra de hela :P
Idag har jag varit i stan en sväng hos farfar och fixat lite och sen varit i stallet och sen varit med Mallan hela kvällen :)

Imorgon ska jag tvätta .. PUNG tråkigt !









MUMS ! :)
Nu ska jag ta lite tid med min karl och sen sova .. ! :)

PUSS ♥



ÅNGESSST !

Jag har shoppat alldeles för mycket idag . Det lät som en bra idé från början att vi skulle handla julklappar men vart fan tog dom vägen ?!!! Jag har alltså inte köpt en enda julklapp utan bara saker till mig ! DAMN ! okej då en julklapp har jag köpt , till mamma .. MEN RESTEN DÅÅÅ..............ÅHhhhhh

Visar kanske bilder på nya sakerna sen när jag lugnat ner mej ... ;)

Puss


Varför har jag en ond känsla i kroppen för ?!!! WHYYYY

WHYYY???!!! Jag känner på mig att mitt Ulle hjärta ryker ikväll !
Minnah var grym Jay var Grymast och Olle va grym men någon måste ju åka TYVÄRR !
Hoppas min magkänsla inte stämmer ... Det får vi stax reda på iaf!

Lillplutta somnade iaf tillslut i soffan men ett täcke över sig ! Så nu får vi se när mamma & pappa kommer och hämtar sin lilla fis ! :)

Ses !

Puss


Sen när blev hitta Nemo läskig ?

Hahah hej på er
sitter här i soffan och kollar när eliza springer runt och gömmer sig i rummet . Hon tycker tydligen fiskarna är läskiga men hon kan inte sluta kolla endå :P Hahah så go !
Hitta Nemo är en så underbart fin film tycker jag ! Dom har verkligen lyckats med den !
Eliza har även gått igenom hela lägenheten nu och hon använder sig av ord som "åh vilket underbart rum" och " vilka vackra saker " :P Hon är en så söt & gammalmodig liten dam !

Vi var nyss inne i sovrummet för eliza tyckte om våran säng för den va så stor så den kunde man hoppa i . Problemet var bara att komma upp i sängen !

Här är en bild på Eliza framför sängen och hon försöker ta sig upp ! :)



Sötboll !
Nu ska vi eller jag fortsätta kolla på Nemo ! Sen blir det chips & dipp har jag lovat snörpa !

Puss & Godnatt !

Fredagsmys med barn ! ;)

Hej på er !
Ikväll ska vi ha fredagsmys fast den här fredagen ska Eliza vara med :)
Får se hur länge hon orkar hålla igång innan hon slocknar efter en dag på dagis .. Troligtvis inte så länge ;)
Jag & Hjärtat får väl kolla om det går nån bra fredagsfilm på tv och bara ta en slappkväll :) 

Med tanke på barn hur är ni med dom? Om jag ska utgå från mig själv så tycker barn om mig men jag är väl ingen direkt hejjare på barn men jag gillar dom .. Haha tänker ni nu och hon ska gå BF ;) Yes & de gillart !  

Vi hörs kanske senare ! 

         

PUSS !<3

S

Hej ! Jag snodde faktisk syrrans kamera och gick ut och tog lite kort på snö & snöiga hästar :)
Här är några ............











PUSS !






3 december 2010

Hej på er !
 Glömde säga de igår men igår var det den andra och alltså exakt en månad kvar till jag fyller år :P Tjoho !
Idag ska jag inte göra ett piss. Ska vara barnvakt ikväll som jag helt glömt bort för jag lovade det typ för 2 månader sen men men de får väl funka . tråkigt bara att sitta o glo när ungen sover och det är en fredag kväll också .. Hoppas att stoffe hänger med bara och gör mig lite sällskap :)

Imorgon vet i fan vad som händer . Vi pratade med Malin & petter om att dra ut nånstans och grilla lite korv och bara ha de skönt men vi får se :)

Nu ska jag kolla balklänningar !

Puss !

Tvätt & städ dag ...

Godmorgon ! Jag har faktiskt varit uppe en stund redan men jag har lagt i en tvätt och plockat lite här hemma . Magen har börjat kurra lite så ska gå och fixa mig lite frukost sen ska jag fortsätta med tvätten och ge mig på att damsuga och städa här idag . Det är nämligen behövligt :P
Skönt att vara ledig nu i 2 dagar ! Dock lite surt att jobba helg ...
Igår va vi på hockey och efter den följde jag med Angie hem och vi spelade Yatzy och JAG JAG JAG Vann ! ;) Har aldrig hänt förr så jag tog med mig lappen hem och Angie fick skriva under på att jag inte fuskat och att jag kört rent spel ;) Fick även äta knäck hon hade gjort ! Hur gott som helt ! Älskar knäck !

Nä vi hörs senare !

Puss !

trött som bara deeeen !

Hajhaj !
Idag har jag varit helt sjukt trött ! Satt näst intill och sov på jobbet idag men jag lyckades hålla ögonen öppna som tur va. Fattar inte hur jag kunde va så trött ? Men som tur va hade jag bara en halv dag idag så jag slutade vid 12 och då åkte jag med Hjärtat och Per ut till Golfklubben och åt lunch och när jag kom hem så skulle jag faktiskt städat men jag råkade lägga mig på sängkanten och vipps så låg jag där och och vaknade inte försen efter 2 timmar .. men skönt vare ! ;)

Nu ikväll så har jag varit i stallet och jag hatar när allt blir så mycket jobbigare med all snö och allt bara jävlas .. Snart ska jag äta lite inne hos mor och far innan jag åker till stan och hämtar stoffe för jag hade själv ingen bil idag så jag snodde hans och då måste man tydligen va snäll o ställa upp och hämta honom också ;)
Sen blir det ev att åka på Hcokey och ikväll är inträdet valfritt då pengarna man betalar om man vill går till Killen som dog nyligen .

Nu blir det kassler och potatis ! :)

Puss


RSS 2.0